Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2871
Назва: | Патент 84434. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Інші назви: | Патент 84434. Способ получения сыра плавленого пастообразного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Борисова, Аліна Олексіївна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Перцевой, Федор Всеволодович Крапивницкая, Ирина Алексеевна Гурский, Петр Васильевич Бидюк, Дмитрий Олегович Чаговец, Виктория Витальевна Чаговец, Любовь Алексеевна Перцевой, Николай Федорович Обозная, Маргарита Васильевна Власов, Александр Вениаминович Снегур, Фарида Мухамедовна Борисова, Алина Алексеевна Хомичак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславовна Гарнцарек, Збигнев Елигюсович Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Krapivnytska, Iryna Oleksiivna Hurskyi, Petro Vasyliovych Bidiuk, Dmytro Olehovych Chagovets, Victoria Viltaliivna Chagovets, Lyubov Oleksіїvna Pertsevoi, Mykola Fedorovych Obozna, Marharyta Vasylivna Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich Sniehur, Farida Mykhamedivna Borisovа, Alina Oleksіїvna Khomichak, Liubomyr Mykhailovych Harntsarek, Barbara Cheslavivna Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich |
Ключові слова: | сир плавлений спосіб отримання сир пастоподібний сыр плавленый способ получения сыр пастообразный |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84434 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський ; СНАУ. - № u 2013 03528; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
Опис: | Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2:1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2871 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент 84434. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF | 424,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.