Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2872
Назва: Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84435. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Хомичак, Любомир Михайлович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Борисова, Алина Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гурский, Петр Васильевич
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84435 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк ; СНАУ. - № u 2013 03529; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2: 1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2872
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF433,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.