Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2874
Назва: Патент 84437. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84437. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевой, Николай Федорович
Обозная, Маргарита Васильевна
Борисова, Алина Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Хомичак, Любомир Михайлович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гурский, Петр Васильевич
Снегур, Фарида Мухамедовна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84437 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна ; СНАУ. - № u 2013 03531; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин фурцеларану.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносится раствор фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2874
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 84437. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.pdf424,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.