Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2914
Назва: Патент 84439. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Інші назви: Патент 84439. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурский, Петр Васильевич
Власов, Александр Вениаминович
Снегур, Фарида Мухамедовна
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Перцевой, Николай Федорович
Хомичак, Любомир Михайлович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Борисова, Алина Алексеевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Obozna, Marharyta Vasylivna
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Ключові слова: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84439 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов [та ін.]. - № u 2013 03534; Заявл. 22.03.2013; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
Опис: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2914
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 84439. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного.PDF389,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.