Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2998
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касьяненко, О. И. | - |
dc.contributor.author | Собина, М. М. | - |
dc.contributor.author | Гладченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Прошина, А. И. | - |
dc.contributor.author | Безрук, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Касяненко, О. I. | - |
dc.contributor.author | Собина, М. М. | - |
dc.contributor.author | Гладченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Прошина, А. І. | - |
dc.contributor.author | Безрук, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Kasjanenko, O. I. | - |
dc.contributor.author | Sobina, M. M. | - |
dc.contributor.author | Gladchenko, S. M. | - |
dc.contributor.author | Proshina, A. I. | - |
dc.contributor.author | Bezryk, R. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-15T11:51:31Z | - |
dc.date.available | 2016-01-15T11:51:31Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Cанитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы [Электронный ресурс] / О. И. Касьяненко, М. М. Собина, С. М. Гладченко [и др.] // Вестник Азербайджанского ГАУ. – 2015. – С. 407-411. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2998 | - |
dc.description | The results of microbiological researches of carcasses of poultry of different producers of market of Ukraine are presented in the article. It is set that the microflora of the probed standards falls short of veterinary-sanitary requirements. Realization carcasses enter poultry which potentially can be the source of risk of appearance of food toxicoinfektions and toxicosis for an user. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статье представлены результаты микробиологических исследований тушек птицы различных производителей рынка Украины. Установлено, что микрофлора исследуемых образцов не соответствует ветеринарно-санитарным требованиям. В реализацию поступают тушки птицы, которые потенциально могут быть источником риска появления пищевых токсикоинфекций и токсикозов у потребителя. У статті представлені результати мікробіологічних досліджень тушок птиці різних виробників ринку України. Встановлено, що мікрофлора досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам. У реалізацію поступають тушки птиці, які потенційно можуть бути джерелом риски появи харчових токсикоінфекцій і токсикозу у споживача. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | мясо птицы | uk_UK |
dc.subject | изоляты | uk_UK |
dc.subject | микроорганизмы | uk_UK |
dc.subject | колонии | uk_UK |
dc.subject | пищевых тиксикоинфекций | uk_UK |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UK |
dc.subject | ізоляти | uk_UK |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UK |
dc.subject | колонії | uk_UK |
dc.subject | харчові токсикоінфекції | uk_UK |
dc.subject | meat of poultry | uk_UK |
dc.subject | isolates | uk_UK |
dc.subject | microorganisms | uk_UK |
dc.subject | colonies | uk_UK |
dc.subject | food toxicoinfections | uk_UK |
dc.title | Санитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы | uk_UK |
dc.title.alternative | Санітарно-мікробіологічний контроль безпеки м'яса птиці | uk_UK |
dc.title.alternative | The sanitary-microbiological of safety control of poultry meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cанитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы .pdf | 628,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.