Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2998
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorПрошина, А. И.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorКасяненко, О. I.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorПрошина, А. І.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.contributor.authorSobina, M. M.-
dc.contributor.authorGladchenko, S. M.-
dc.contributor.authorProshina, A. I.-
dc.contributor.authorBezryk, R. V.-
dc.date.accessioned2016-01-15T11:51:31Z-
dc.date.available2016-01-15T11:51:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationCанитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицы [Электронный ресурс] / О. И. Касьяненко, М. М. Собина, С. М. Гладченко [и др.] // Вестник Азербайджанского ГАУ. – 2015. – С. 407-411.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2998-
dc.descriptionThe results of microbiological researches of carcasses of poultry of different producers of market of Ukraine are presented in the article. It is set that the microflora of the probed standards falls short of veterinary-sanitary requirements. Realization carcasses enter poultry which potentially can be the source of risk of appearance of food toxicoinfektions and toxicosis for an user.uk_UK
dc.description.abstractВ статье представлены результаты микробиологических исследований тушек птицы различных производителей рынка Украины. Установлено, что микрофлора исследуемых образцов не соответствует ветеринарно-санитарным требованиям. В реализацию поступают тушки птицы, которые потенциально могут быть источником риска появления пищевых токсикоинфекций и токсикозов у потребителя. У статті представлені результати мікробіологічних досліджень тушок птиці різних виробників ринку України. Встановлено, що мікрофлора досліджуваних зразків не відповідає ветеринарно-санітарним вимогам. У реалізацію поступають тушки птиці, які потенційно можуть бути джерелом риски появи харчових токсикоінфекцій і токсикозу у споживача.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмясо птицыuk_UK
dc.subjectизолятыuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectколонииuk_UK
dc.subjectпищевых тиксикоинфекцийuk_UK
dc.subjectм'ясо птиціuk_UK
dc.subjectізолятиuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectколоніїuk_UK
dc.subjectхарчові токсикоінфекціїuk_UK
dc.subjectmeat of poultryuk_UK
dc.subjectisolatesuk_UK
dc.subjectmicroorganismsuk_UK
dc.subjectcoloniesuk_UK
dc.subjectfood toxicoinfectionsuk_UK
dc.titleСанитарно-микробиологический контроль безопасности мяса птицыuk_UK
dc.title.alternativeСанітарно-мікробіологічний контроль безпеки м'яса птиціuk_UK
dc.title.alternativeThe sanitary-microbiological of safety control of poultry meatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.