Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3004
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриньова, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Гринёва, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Hrynova, D. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-19T09:24:42Z | - |
dc.date.available | 2016-01-19T09:24:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали Четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015.). - К. : НУХТ, 2015. - С. 18-19. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3004 | - |
dc.description | This article describes the properties of quail eggs and meat. The results of the study yolk quail eggs, increasing it vitamin E content of quail eggs and meat for dietary use, in the diets of children, bioindustry, in the treatment of various diseases. Quail meat is soft, is considered a dietary, rich in essential amino acids, proteins. Quail eggs and meat are often used as a raw material in the production of non-traditional foods. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті описані властивості перепелиних яєць і м'яса. Наведено результати дослідження жовтка перепелиних яєць, збільшення в ньому вмісту вітаміну Е. Яйця і м'ясо перепелів використовують для дієтичного харчування, в раціонах дітей, в біопромисловості, в лікуванні різних захворювань. М'ясо перепелів м'яке, вважається дієтичним, багате незамінними амінокислотами, білком. Яйця і м'ясо перепелів часто використовують як нетрадиційну сировину у виробництві продуктів харчування. В статье описаны свойства перепелиных яиц и мяса. Приведены результаты исследования желтка перепелиных яиц, увеличения в нем содержания витамина Е. Яйца и мясо перепелов используют для диетического питания, в рационах детей, в биопромышленности, в лечении различных заболеваний. Мясо перепелов мягкое, считается диетическим, богато незаменимыми аминокислотами, белком. Яйца и мясо перепелов часто используют как нетрадиционное сырье в производстве продуктов питания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НУХТ | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | вітамін Е | uk_UK |
dc.subject | користь | uk_UK |
dc.subject | перепел | uk_UK |
dc.subject | витамин Е | uk_UK |
dc.subject | польза | uk_UK |
dc.subject | quail | uk_UK |
dc.subject | vitamin E | uk_UK |
dc.subject | advantage | uk_UK |
dc.title | Корисні властивості продуктів перепелівництва | uk_UK |
dc.title.alternative | Полезные свойства продуктов перепеловодства. | uk_UK |
dc.title.alternative | Useful properties of quail products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва.pdf | 285,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.