Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3004
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.date.accessioned2016-01-19T09:24:42Z-
dc.date.available2016-01-19T09:24:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали Четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015.). - К. : НУХТ, 2015. - С. 18-19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3004-
dc.descriptionThis article describes the properties of quail eggs and meat. The results of the study yolk quail eggs, increasing it vitamin E content of quail eggs and meat for dietary use, in the diets of children, bioindustry, in the treatment of various diseases. Quail meat is soft, is considered a dietary, rich in essential amino acids, proteins. Quail eggs and meat are often used as a raw material in the production of non-traditional foods.uk_UK
dc.description.abstractУ статті описані властивості перепелиних яєць і м'яса. Наведено результати дослідження жовтка перепелиних яєць, збільшення в ньому вмісту вітаміну Е. Яйця і м'ясо перепелів використовують для дієтичного харчування, в раціонах дітей, в біопромисловості, в лікуванні різних захворювань. М'ясо перепелів м'яке, вважається дієтичним, багате незамінними амінокислотами, білком. Яйця і м'ясо перепелів часто використовують як нетрадиційну сировину у виробництві продуктів харчування. В статье описаны свойства перепелиных яиц и мяса. Приведены результаты исследования желтка перепелиных яиц, увеличения в нем содержания витамина Е. Яйца и мясо перепелов используют для диетического питания, в рационах детей, в биопромышленности, в лечении различных заболеваний. Мясо перепелов мягкое, считается диетическим, богато незаменимыми аминокислотами, белком. Яйца и мясо перепелов часто используют как нетрадиционное сырье в производстве продуктов питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвітамін Еuk_UK
dc.subjectкористьuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвитамин Еuk_UK
dc.subjectпользаuk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectvitamin Euk_UK
dc.subjectadvantageuk_UK
dc.titleКорисні властивості продуктів перепелівництваuk_UK
dc.title.alternativeПолезные свойства продуктов перепеловодства.uk_UK
dc.title.alternativeUseful properties of quail productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва.pdf285,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.