Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкляр, О. І.-
dc.contributor.authorСкляр, І. О.-
dc.contributor.authorСкляр, А. И.-
dc.contributor.authorСкляр, И. А.-
dc.contributor.authorSklyar, A. I.-
dc.contributor.authorSklyar, I. A.-
dc.date.accessioned2016-02-02T11:55:12Z-
dc.date.available2016-02-02T11:55:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСкляр О. І. Санітарно-гігієнічні показники молока за використання ОПС в якості дезінфектанту при переддоїльній санації вим’я корів [Електронний ресурс] / О. І. Скляр, І. О. Скляр // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБ, 2015. - № 3 (63). - Т. 17. - Ч. 3. - C. 417-420.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3029-
dc.descriptionThe article shows the results of material research on the effectiveness of various methods of disinfection udder before milking. Experiments were performed to determine the disinfectant capabilities Laktafom and ozone-air mixture. It is found that the sanitation of teat skin with using an ozone-air mixture at a concentration of 5-7 mg/m3 and and processing udder directional flow for 10 and 15 seconds. reduces the total bacterial contamination in the 12,6-16,0 times. If sanitation of cow teats by Laktafom total bacterial contamination is reduced to 14,1 times. OAM sanitation teat skin with a concentration of 5-7 mg/m3 and processing udder directional flow for 15 seconds do not differ from sanitation a chemical preparation "Laktafom".uk_UK
dc.description.abstractУ матеріалі статті показані результати дослідження ефективності різних методів переддоїльної дезінфекції вим’я корів. Проведено досліди по визначенню дезінфікуючих можливостей "Лактафому" та озоно-повітряної суміші. Встановлено, що санація шкіри дійок з використанням озоно-повітряної суміші з концентрацією 5-7 мг/м3 та обробка вим’я направленим потоком протягом 10 та 15 сек. зменшує загальну бактеріальну забрудненість у 12,6-16,0 разів. При санації дійок корів "Лактафомом", загальна бактеріальна забрудненість зменшується у 14,1 разів. Санація шкіри дійок ОПС з концентрацією 5-7 мг/м3 та обробка вим’я направленим потоком протягом 15 сек. практично не відрізняються від санації хімічним препаратом "Лактафом". В материале статьи показаны результаты исследования эффективности различных методов преддоильной дезинфекции вымени коров. Проведены опыты по определению дезинфицирующих возможностей "Лактафому" и озоно-воздушной смеси. Установлено, что санация кожи сосков с использованием озоно-воздушной смеси с концентрацией 5-7 мг/м3 и обработка вымени направленным потоком в течение 10 и 15 сек. уменьшает общую бактериальную обсемененность в 12,6-16,0 раз. При санации сосков коров "Лактафомом", общая бактериальная загрязненность уменьшается в 14,1 раза. Санация кожи сосков ОВС с концентрацией 5-7 мг/м3 и обработка вымени направленным потоком в течение 15 сек. практически не отличаются от санации химическим препаратом "Лактафомом".uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицькогоuk_UK
dc.subjectдезінфекціяuk_UK
dc.subjectОПС(озоно-повітряна суміш)uk_UK
dc.subject"Лактафом"uk_UK
dc.subjectдезинфекцияuk_UK
dc.subject(озоно-воздушная смесь)uk_UK
dc.subject"Лактафом"uk_UK
dc.subjectdisinfectionuk_UK
dc.subjectOАМ (ozone-airmixture)uk_UK
dc.subject"Laktafom"uk_UK
dc.titleСанітарно-гігієнічні показники молока за використання ОПС в якості дезінфектанту при переддоїльній санації вим’я корівuk_UK
dc.title.alternativeСанитарно-гигиенические показатели молока при использовании ОПС в качестве дезинфектанта при преддоильной санации вымени коров.uk_UK
dc.title.alternativeSanitary and hygienic indicators milk by OAM as a disinfectant before milking udder sanationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.