Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3031
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляр, О. І. | - |
dc.contributor.author | Скляр, І. О. | - |
dc.contributor.author | Скляр, А. И. | - |
dc.contributor.author | Скляр, И. А. | - |
dc.contributor.author | Sklyar, A. I. | - |
dc.contributor.author | Sklyar, I. A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-02T13:06:48Z | - |
dc.date.available | 2016-02-02T13:06:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Скляр О. І. Динаміка бактеріального забруднення доїльного залу та гуми доїльних стаканів протягом доїння [Електронний ресурс] / О. І. Скляр, І. О. Скляр // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. Ветеринарні науки. - Х. : ХДЗА, 2015. - Вип. 31. - Ч. 2. - С. 249-252. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3031 | - |
dc.description | The article presents data dynamics monitoring health status of the milking unit during milking. The sanitary condition of processes in the milking parlor milking se changes significantly. Cleaning the cows water does not provide a satisfactory sanitary condition of the udder teats. The ozone-air mixture (SMF) at a concentration of 1.5 g / hr. and 30 min exposure. It destroys E. solі and Staph. aureus in the milking parlor and has no effect on Salmonella spp. SMF at a concentration of 1.5 g / hr. and exposure of 15 seconds. It destroys the pathogen E. solі and Staph. aureus on the teat skin and not satisfactorily acts on Salmonella spp. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведені дані моніторингу щодо динаміки санітарного стану доїльного блоку протягом доїння. Санітарний стан доїльного залу в процесі доїння суттєво змінюється. Підмивання корів водою не забезпечує задовільного санітарного стану дійок вим’я. Озоно-повітряна суміш (ОПС) в концентрації 1,5 г/год. та експозиції 30 хв. знищує Е. соlі та Staph. aureus у доїльному залі і не діє на Salmonellaspp. ОПС в концентрації 1,5 г/год. та експозиції 15 сек. знищує збудника Е. соlі та Staph. aureus на шкірі дійок і не задовільно діє на Salmonella spp. В статье приведены данные мониторинга динамики санитарного состояния доильного блока в течении доения. Санитарное состояние доильного зала в процессе доения существенно меняется. Подмывание коров водой не обеспечивает удовлетворительного санитарного состояния сосков вымени. Озоно-воздушная смесь (ОВС) в концентрации 1,5 г/ч. и экспозиции 30 мин. уничтожает Е. соlі и Staph. aureus в доильном зале и не действует на Salmonella spp. ОВС в концентрации 1,5 г/ч. и экспозиции 15 сек. Уничтожает возбудителя Е. соlі и Staph. aureus на коже сосков и не удовлетворительно действует на Salmonella spp. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківська державна зооветеринарна академія | uk_UK |
dc.subject | озоно-повітряна суміш (ОПС) | uk_UK |
dc.subject | дезінфекція | uk_UK |
dc.subject | Salmonella spp. | uk_UK |
dc.subject | озоно-воздушнаясмесь (ОВС) | uk_UK |
dc.subject | дезинфекция | uk_UK |
dc.subject | Salmonella spp. | uk_UK |
dc.subject | ozone-air mixture (OAM) | uk_UK |
dc.subject | disinfection | uk_UK |
dc.subject | Salmonella spp. | uk_UK |
dc.title | Динаміка бактеріального забруднення доїльного залу та гуми доїльних стаканів протягом доїння | uk_UK |
dc.title.alternative | Динамика бактериального загрязнения доильного зала и резины доильных стаканов в течении доения. | uk_UK |
dc.title.alternative | Dynamics of bacterial contamination of the milking parlor and the rubber of the teat cups during milking | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скляр О.І. Динаміка бактеріального забруднення доїльного залу та гуми доїльних стакані протягом доїння.pdf | 246,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.