Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. I.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorПрошина, А. І.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorСобина, М. М.-
dc.contributor.authorПрошина, А. И.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.contributor.authorGladchenko, S. M.-
dc.contributor.authorSobina, M. M.-
dc.contributor.authorProshina, A. I.-
dc.contributor.authorBezryk, R. V.-
dc.date.accessioned2016-02-04T13:52:54Z-
dc.date.available2016-02-04T13:52:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтратегія контролю харчових зоонозів на етапі вирощування птиці в європейському союзі [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко, М. М. Собина [та ін.] // Вісник Сумського нац. аграрного ун-ту. Серія: «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2015. – Вип. 1 (36) . – С. 58-63.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3035-
dc.descriptionThis article presents the data for the study of control strategies food zoonosiss (E.coli O157, Listeria, Salmonella, Campylobacter, Enterococcus), based on measures of biosafety at the stage of poultry production in the countries-members of the European Union. Analyzed legislative regulation of control measures to Campylobacter in poultry in the EU, transfer factors contributing to the risks transmission of Campylobacter spp. among poultry population. Also studied scientific development on control measures Саmруlоbасtеr on the stages of production of poultry products: the use of vaccination, bacteriophages, bacteriocins, antimicrobials and their alternatives on the basis of probiotic preparations and feed and water additives.uk_UK
dc.description.abstractВ статті представлені дані щодо вивчення стратегії контролю харчових зоонозів (E.coli O157, Listeria, Salmonella, Campylobacter, Enterococcus) на основі заходів біобезпеки на етапі вирощування птиці в країнах-членах Європейського Союзу. Проаналізовано законодавче регулювання заходів контролю зоонозів птиці в ЄС, фактори передачі, що зумовлюють ризики поширення збудників серед поголів'я птиці. Також вивчено наукові розробки щодо заходів контролю зоонозів на етапах виробництва продукції птахівництва: застосування вакцинації, бактеріофагів, бактеріоцинів, протимікробних препаратів та їх альтернативи на основі пробіотичних препаратів, а також кормових та водних добавок. В статье представлены данные изучения стратегии контроля зоонозов (E.coli O157, Listeria, Salmonella, Campylobacter, Enterococcus) на основе мер биобезопасности на этапе выращивания птицы в странах-членах Европейского Союза. Проанализировано законодательственное регулирование мер контроля кампилобактериозу птицы в ЕС, факторы передачи, которые предопределяют риски распростарения Campylobacter spp. среди поголовья птицы. Также изучены научные разработки мер контроля Campylobacter на этапах производства продукции птицеводства: использования вакцинации, бактериофагов, бактериоцинов, противомикробных препаратов и их альтернативы на основе пробиотических препаратов, а также пищевых и водных добавок.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectізолятиuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectбактеріїuk_UK
dc.subjectкультуриuk_UK
dc.subjectкультивуванняuk_UK
dc.subjectморфологіяuk_UK
dc.subjectколоніїuk_UK
dc.subjectживильні середовищаuk_UK
dc.subjectдиференціаціяuk_UK
dc.subjectідентифікаціяuk_UK
dc.subjectизолятыuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectбактерииuk_UK
dc.subjectкультурыuk_UK
dc.subjectкультивированиеuk_UK
dc.subjectморфологияuk_UK
dc.subjectколонииuk_UK
dc.subjectпитательные средыuk_UK
dc.subjectдифференциацияuk_UK
dc.subjectидентификацияuk_UK
dc.subjectisolatesuk_UK
dc.subjectmicroorganismsuk_UK
dc.subjectbacteriauk_UK
dc.subjectculturesuk_UK
dc.subjectcultivationuk_UK
dc.subjectmorphologyuk_UK
dc.subjectcoloniesuk_UK
dc.subjectnutritional environmentsuk_UK
dc.subjectdifferentiationuk_UK
dc.subjectidentificationuk_UK
dc.titleСтратегія контролю харчових зоонозів на етапі вирощування птиці в європейському союзіuk_UK
dc.title.alternativeСтратегия контроля пищевых зоонозов на этапе выращивания птицы в Европейском Союзеuk_UK
dc.title.alternativeThe control strategy to food zoonosiss at the stage of poultry in the European Unionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.