Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3107
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Старосельська, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Старосельская, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Staroselska, A. L. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-14T12:11:17Z | - |
dc.date.available | 2016-03-14T12:11:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Старосельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 90-92. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3107 | - |
dc.description | The article presents the results of studies of sausages to determine microbiological and structural indicators for long-term storage. As a result, research substantiated the effectiveness of an integrated analysis including microbiological and histological methods, with the aim of better understanding of the terms of the safety and quality of sausages. Found that samples of the products manufactured according to the specifications present nutritional supplements that are not specified in the recipe. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень ковбасних виробів щодо визначення мікробіологічних та структурних показників протягом тривалого зберігання. У результаті досліджень визначено ефективність застосування комплексного аналізу, який включає загальноприйняті мікробіологічні та гістологічний методи, з метою отримання більш повного уявлення про показники безпеки і якості ковбасних виробів. Встановлено, що у зразках досліджуваної продукції, виготовленої за технічними умовами, наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований колбасных изделий с целью определения микробиологических и структурных показателей на протяжении длительного хранения. В результате исследований обосновано эффективность использования комплексного анализа, включающего микробиологические и гистологический метод, с целью более полного представления о показателях безопасности и качества колбасных изделий. Установлено, что в образцах исследуемой продукции, изготовленной по техническим условиям, присутствуют пищевые добавки, не указанные в рецептуре. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UK |
dc.subject | бактеріальна забрудненість | uk_UK |
dc.subject | харчові домішки | uk_UK |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UK |
dc.subject | бактериальная обсеменённость | uk_UK |
dc.subject | пищевые добавки | uk_UK |
dc.subject | sausages | uk_UK |
dc.subject | bacterial spoilage | uk_UK |
dc.subject | food additives | uk_UK |
dc.title | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів | uk_UK |
dc.title.alternative | Комплексное исследование мясных продуктов с использованием микробиологичных и гистологического методов | uk_UK |
dc.title.alternative | Comprehensive study of meat products with using mikrobiologic and histological methods | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Старосельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів.PDF | 1,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.