Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3107
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаросельська, А. Л.-
dc.contributor.authorСтаросельская, А. Л.-
dc.contributor.authorStaroselska, A. L.-
dc.date.accessioned2016-03-14T12:11:17Z-
dc.date.available2016-03-14T12:11:17Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтаросельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 1 (36). - С. 90-92.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3107-
dc.descriptionThe article presents the results of studies of sausages to determine microbiological and structural indicators for long-term storage. As a result, research substantiated the effectiveness of an integrated analysis including microbiological and histological methods, with the aim of better understanding of the terms of the safety and quality of sausages. Found that samples of the products manufactured according to the specifications present nutritional supplements that are not specified in the recipe.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень ковбасних виробів щодо визначення мікробіологічних та структурних показників протягом тривалого зберігання. У результаті досліджень визначено ефективність застосування комплексного аналізу, який включає загальноприйняті мікробіологічні та гістологічний методи, з метою отримання більш повного уявлення про показники безпеки і якості ковбасних виробів. Встановлено, що у зразках досліджуваної продукції, виготовленої за технічними умовами, наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований колбасных изделий с целью определения микробиологических и структурных показателей на протяжении длительного хранения. В результате исследований обосновано эффективность использования комплексного анализа, включающего микробиологические и гистологический метод, с целью более полного представления о показателях безопасности и качества колбасных изделий. Установлено, что в образцах исследуемой продукции, изготовленной по техническим условиям, присутствуют пищевые добавки, не указанные в рецептуре.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасні виробиuk_UK
dc.subjectбактеріальна забрудненістьuk_UK
dc.subjectхарчові домішкиuk_UK
dc.subjectколбасные изделияuk_UK
dc.subjectбактериальная обсеменённостьuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.subjectsausagesuk_UK
dc.subjectbacterial spoilageuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.titleКомплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методівuk_UK
dc.title.alternativeКомплексное исследование мясных продуктов с использованием микробиологичных и гистологического методовuk_UK
dc.title.alternativeComprehensive study of meat products with using mikrobiologic and histological methodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Старосельська А. Л. Комплексне дослідження м'ясних продуктів.PDF1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.