Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсарева, Л. В.-
dc.contributor.authorСлюсарева, Л. В.-
dc.contributor.authorSlyusareva, L.-
dc.date.accessioned2012-09-14T10:57:53Z-
dc.date.available2012-09-14T10:57:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСлюсарева Л. В. Європейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробників [Електронний ресурс] / Л. В. Слюсарева // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 5/2(40). – С. 55-58.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/310-
dc.descriptionThe perspectives of using the European quality system at the ukrainian market has been considered in this article; the main requirements to the agriculture products has been detected.ru_RU
dc.description.abstractУ даній статті розглянуто перспективність використання європейських систем якості і безпечності продуктів харчування в умовах українського ринку, встановлено основні вимоги до продукції сільськогосподарських товаровиробників у зв’язку з приєднанням України до СОТ, виявлено переваги і недоліки переходу сільськогосподарських товаровиробників до нових вимог якості. В данной статье рассмотрено перспективность использования европейских систем качества и безопасности продуктов питания в условиях украинского рынка, определено основные требования к продукции сельскохозяйственных товаропроизводителей в святи с присоединением Украины к ВТО, выявлены преимущества и недостатки перехода сельскохозяйственных товаропроизводителей к новым требованиям качества.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectсертифікаціяru_RU
dc.subjectаграрний секторru_RU
dc.subjectекономікаru_RU
dc.subjectсертификацияru_RU
dc.subjectаграрный секторru_RU
dc.subjectэкономикаru_RU
dc.titleЄвропейські системи оцінки якості і безпечності продуктів харчування: перспективні вимоги до українських сільськогосподарських виробниківru_RU
dc.title.alternativeЕвропейские системы оценки качества и безопасности продуктов питания: перспективные требования к украинским сельскохозяйственным производителямru_RU
dc.title.alternativeThe European quality system at the Ukrainian market: the main requirements to the agriculture productsru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slusareva.pdf152,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.