Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3248
Назва: | Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи |
Інші назви: | Характеристика сыропригодности молока коров Сумского типа украинской черно-пёстрой молочной породы. Cheese dairy finish milk cow of Sumy type ukrainian black - white milk sort |
Автори: | Левченко, І. В. Левченко, И. В. Levchenko, I. V. |
Ключові слова: | молоко амінокислоти сичужне зсідання молоко аминокислоты сычужное свертывание milk amino acids rennet coagulation |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. " Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 120-123. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті формування в умовах Сумської області внутрішньо породного типу української чорно-рябої молочної породи проведені ряд досліджень, які показали, що корови цього типу мають високу молочну продуктивність і технологічну придатність для виробництва якісних твердих сирів. В процессе формирования в условиях Сумской области нового внутрипородного типа молочного скота украинской чёрно-пестрой молочной породы проведены ряд исследований, которые показали, что коровы этого типа имеют высокую молочную продуктивность и технологическую пригодность для производства высококачественных твердых сыров. |
Опис: | In conditions an Sumy area is formed new inside breed type ukrainian black-motley milk sort. Research have shown that cows of this type have high milk efficiency, and their milk with cheese production available. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3248 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.