Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3248
Назва: Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи
Інші назви: Характеристика сыропригодности молока коров Сумского типа украинской черно-пёстрой молочной породы.
Cheese dairy finish milk cow of Sumy type ukrainian black - white milk sort
Автори: Левченко, І. В.
Левченко, И. В.
Levchenko, I. V.
Ключові слова: молоко
амінокислоти
сичужне зсідання
молоко
аминокислоты
сычужное свертывание
milk
amino acids
rennet coagulation
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока корів Сумського типу української чорно-рябої молочної породи [Електронний ресурс] / І. В. Левченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. " Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 120-123.
Короткий огляд (реферат): В результаті формування в умовах Сумської області внутрішньо породного типу української чорно-рябої молочної породи проведені ряд досліджень, які показали, що корови цього типу мають високу молочну продуктивність і технологічну придатність для виробництва якісних твердих сирів. В процессе формирования в условиях Сумской области нового внутрипородного типа молочного скота украинской чёрно-пестрой молочной породы проведены ряд исследований, которые показали, что коровы этого типа имеют высокую молочную продуктивность и технологическую пригодность для производства высококачественных твердых сыров.
Опис: In conditions an Sumy area is formed new inside breed type ukrainian black-motley milk sort. Research have shown that cows of this type have high milk efficiency, and their milk with cheese production available.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3248
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левченко І. В. Характеристика сиропридатності молока.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.