Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3249
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКітченко, Л. М.-
dc.contributor.authorКитченко, Л. М.-
dc.contributor.authorKitchenko, L. M.-
dc.date.accessioned2016-04-28T09:36:54Z-
dc.date.available2016-04-28T09:36:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКітченко Л. М. Роль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фази [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 2 (27). - С. 117-120.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3249-
dc.descriptionGeneral characteristic of butter productionwith the combined composition of raw materials and manufacturing technique of the product. The peculiarities of the technological parameters in butter with partial replacement of milk fat. The factors that affect the butter consistency, and the effect of fragrances on the formation of butter taste. The effect of vegetable oils on the general organoleptic characteristics of butter and the ways to eliminate their disadvantages due to regulation of the seasonal composition of milk fat.uk_UK
dc.description.abstractПредставлена загальна характеристика виробництва масла зі комбінованим складом сировини та методи виробництва продукту. Наведено особливості технологічних параметрів виробництва масла із частковою заміною молочного жиру. Охарактеризовані чинники, які впливають на консистенцію масла, а також вплив ароматизаторів на утворення смаку масла. Описано вплив рослинних жирів на основні органолептичні показники масла та способи усуненню їх недоліків завдяки регулюванню залежно від сезонного складу молочного жиру. Представлена общая характеристика производства масла с комбинированным составом сырья и методы производства продукта. Приведены особенности технологических параметров производства масла с частичной заменой молочного жира. Охарактеризованы факторы, которые влияют на консистенцию масла, а также влияние ароматизаторов на образование вкуса масла. Описано влияние растительных жиров на основные органолептические показатели масла и способы устранению их недостатков благодаря регулированию зависимости от сезонного состава молочного жира.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмаслоuk_UK
dc.subjectрослинний жирuk_UK
dc.subjectмолочний жирuk_UK
dc.subjectмаслоuk_UK
dc.subjectрастительный жирuk_UK
dc.subjectмолочный жирuk_UK
dc.subjectbutteruk_UK
dc.subjectjabotyuk_UK
dc.subjectmilk fatuk_UK
dc.titleРоль сировини у виробництві масла із комбінованим складом жирової фазиuk_UK
dc.title.alternativeРоль сырья в производстве масла с комбинированным составом жировой фазы.uk_UK
dc.title.alternativeRole in the production of raw oil composition combined with a fatty phaseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кітченко Л. М. Роль сировини у виробництав масла.pdf2,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.