Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3261
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bidyuk, D. | - |
dc.contributor.author | Garncarek, B. | - |
dc.contributor.author | Gurskyi, P. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. | - |
dc.contributor.author | Mikhailova, A. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoi, F. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Г. С. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, А. С. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-11T08:11:38Z | - |
dc.date.available | 2016-05-11T08:11:38Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels [Electronic resource] / D. Bidyuk, B. Garncarek, P. Gurskyi [та ін.] // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р.: [тези] / редкол.: В. М. Кюрчев, О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 221-222. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3261 | - |
dc.description | Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция на прочность каппа-каррагинан геля. Влияние массовой концентрации некоторых солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-каррагинан определена. Массовая концентрация некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд, основанных на каппа-каррагинана доказана. | uk_UK |
dc.description.abstract | The influence of certain organic and mineral calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded some mass concentration of calcium salts for use in the composition jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | gelation | uk_UK |
dc.subject | syneresis | uk_UK |
dc.subject | kappa-carrageenan | uk_UK |
dc.subject | гелеутворення | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | каппа-карагінан | uk_UK |
dc.subject | гелеобразования | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | каппа-каррагинан | uk_UK |
dc.title | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження впливу солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния солей кальция на прочность гелей каппа-каррагинана | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези.pdf | 247,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.