Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3261
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBidyuk, D.-
dc.contributor.authorGarncarek, B.-
dc.contributor.authorGurskyi, P.-
dc.contributor.authorMarenkova, T.-
dc.contributor.authorMikhailova, A.-
dc.contributor.authorPertsevoi, F.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorМихайлова, Г. С.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorМихайлова, А. С.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.В.-
dc.date.accessioned2016-05-11T08:11:38Z-
dc.date.available2016-05-11T08:11:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationResearch of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels [Electronic resource] / D. Bidyuk, B. Garncarek, P. Gurskyi [та ін.] // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р.: [тези] / редкол.: В. М. Кюрчев, О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 221-222.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3261-
dc.descriptionИсследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция на прочность каппа-каррагинан геля. Влияние массовой концентрации некоторых солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-каррагинан определена. Массовая концентрация некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд, основанных на каппа-каррагинана доказана.uk_UK
dc.description.abstractThe influence of certain organic and mineral calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded some mass concentration of calcium salts for use in the composition jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінануuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectgelationuk_UK
dc.subjectsyneresisuk_UK
dc.subjectkappa-carrageenanuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectкаппа-карагінанuk_UK
dc.subjectгелеобразованияuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectкаппа-каррагинанuk_UK
dc.titleResearch of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsuk_UK
dc.title.alternativeДослідження впливу солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінануuk_UK
dc.title.alternativeИсследование влияния солей кальция на прочность гелей каппа-каррагинанаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези.pdf247,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.