Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3278
Назва: Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)
Інші назви: Реконструкция филиала «Сумской молочный завод» ГП «Аромат» (цех розлива)
Reconstruction of the branch "Sumy Dairy Plant" DP "Aroma" (bottling plant)
Автори: Передрій, Олександр Олександрович
Передрий, Александр Александрович
Peredriy, Alexander
Ключові слова: кефір
йогурт
молоко
кефир
йогурт
молоко
kefіr
yogurt
milk
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочними продуктами — важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об'ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течение года высококачественными кисломолочными продуктами - важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличения объемов их производства.
Опис: Providing the population throughout the year quality dairy products - an important task dairy industry and trade in Ukraine. At this stage of the economy there to expand the range of product groups and increase their production volumes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3278
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Передрій.pdf
  Restricted Access
3,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.