Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3352
Назва: Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас
Інші назви: Разработка технологии и рецептуры производства новых видов комбинированных вареных колбас
Development of technology and formulation of new types of combined cooked sausages
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Bozhko, Natalia
Ключові слова: м’ясо птиці
рецептура
ковбаса
мясо птицы
рецептуры
колбаса
poultry
recipe
sausage
Дата публікації: 2016
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. В. Цигура
Короткий огляд (реферат): В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика запропонованих інгредієнтів в об’єкті дослідження. Проектуються нові рецептури на базі обраної рецептури –аналогу традиційного виробу. В курсовой работе речь идет о характеристике инновационных технологий в мясной отрасли, основные тенденции развития производства колбас и характеристика современных технологий, а также указывается характеристика предложенных ингредиентов в объекте исследования. Проектируются новые рецептуры на базе выбранной рецептуры - аналог традиционного изделия.
Опис: In the course work refers to the characteristics of innovative technologies in the meat industry, the main trends in the production of cooked sausages and characterization of advanced technologies and specified description of the proposed ingredients in house research. New recipes are designed on the basis of selected recipes - traditional analogue products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3352
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПТГ_мяос.pdf
  Restricted Access
770,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.