Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаштова, Н. К.-
dc.contributor.authorБаштовая, Н. К.-
dc.contributor.authorBashtovаjа, N. К.-
dc.date.accessioned2016-05-30T09:02:50Z-
dc.date.available2016-05-30T09:02:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБаштова Н. К. Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво"/ Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 6 (28). - С.87-90.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3379-
dc.descriptionThe article addressed the issues of the relevance of problem-solving balanced diet and timeliness of production of food products of functional purpose, and also reviewed some of the scientific developments in industry of production of semi-finished products with the use of alternativni raw materials.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглядаються питання щодо актуальності вирішення проблем збалансованого харчування та зрілості випуску харчових продуктів функціонального призначення, а також проведено огляд деяких наукових розробок в галузі виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням альтернативних видів сировини. В статье рассматриваются вопросы актуальности решения проблем сбалансированного питания и своевременность выпуска пищевых продуктов функционального назначения, а также проведено обзор некоторых научных разработок в отрясли производства полуфабрикатов с использованием альтернативных видов сырья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectконструювання м’ясних виробівuk_UK
dc.subjectзбалансоване харчуванняuk_UK
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UK
dc.subjectконструирование мясных изделийuk_UK
dc.subjectсбалансированное питаниеuk_UK
dc.subjectфункциональные продуктыuk_UK
dc.subjectconstructing of meat waresuk_UK
dc.subjectbalanced feeduk_UK
dc.subjectfunctional foodsuk_UK
dc.titleКонструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтівuk_UK
dc.title.alternativeКонструирование мясных изделий с применением растительных ингредиентовuk_UK
dc.title.alternativeConstruction of meat products using vegetable ingredientsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баштова Н. К.. Конструювання мясних виробів.pdf2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.