Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3379
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баштова, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Баштовая, Н. К. | - |
dc.contributor.author | Bashtovаjа, N. К. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-30T09:02:50Z | - |
dc.date.available | 2016-05-30T09:02:50Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Баштова Н. К. Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво"/ Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 6 (28). - С.87-90. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3379 | - |
dc.description | The article addressed the issues of the relevance of problem-solving balanced diet and timeliness of production of food products of functional purpose, and also reviewed some of the scientific developments in industry of production of semi-finished products with the use of alternativni raw materials. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розглядаються питання щодо актуальності вирішення проблем збалансованого харчування та зрілості випуску харчових продуктів функціонального призначення, а також проведено огляд деяких наукових розробок в галузі виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням альтернативних видів сировини. В статье рассматриваются вопросы актуальности решения проблем сбалансированного питания и своевременность выпуска пищевых продуктов функционального назначения, а также проведено обзор некоторых научных разработок в отрясли производства полуфабрикатов с использованием альтернативных видов сырья. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | конструювання м’ясних виробів | uk_UK |
dc.subject | збалансоване харчування | uk_UK |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UK |
dc.subject | конструирование мясных изделий | uk_UK |
dc.subject | сбалансированное питание | uk_UK |
dc.subject | функциональные продукты | uk_UK |
dc.subject | constructing of meat wares | uk_UK |
dc.subject | balanced feed | uk_UK |
dc.subject | functional foods | uk_UK |
dc.title | Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів | uk_UK |
dc.title.alternative | Конструирование мясных изделий с применением растительных ингредиентов | uk_UK |
dc.title.alternative | Construction of meat products using vegetable ingredients | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баштова Н. К.. Конструювання мясних виробів.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.