Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorBrychko, A. M.-
dc.date.accessioned2016-06-07T07:59:53Z-
dc.date.available2016-06-07T07:59:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБричко А. М. Ефективність діяльності молокопереробних підприємств на регіональному рівні [Електронний ресурс] / А. М. Бричко // Матеріали 4-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток форм та методів сучасного менеджменту, економіки і права в умовах глобалізації». - (5-7 квітня 2016 р.). – Т.1. – Дніпропетровськ : Видавництво «Свідлер А.Л.», 2016. – C. 190-191.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3430-
dc.descriptionIn the implementation of milk processing enterprises not use all reserves related to the production, processing and marketing. There are factors that determine the maximum possible production of dairy products in the region, reflecting the specific characteristics of the region and so on. It was considered range of products of the dairy industry in the field of innovations. Milk business is characterized by the variety of factors that influence the effectiveness of their activities, resource, economic, organizational and legal. It is necessary to take a number of measures that will improve the performance of companies on a regional level.uk_UK
dc.description.abstractПри здійсненні діяльності молокопереробні підприємства використовують не всі резерви, що пов‘язані з виробництвом, переробкою та реалізацією продукції. Існують фактори, що визначають максимально можливий випуск молочної продукції в регіоні, що відображають специфічні особливості даного регіону тощо. Розглянули асортимент товарів молочної промисловості в сфері новинок. Молокопереробні підприємства характеризується різноманіттям факторів, що впливають на ефективність їх діяльності: ресурсні, економічні, організаційні та правові. Необхідно здійснити ряд заходів, що дозволить підвищити показники ефективності діяльності підприємств на регіональному рівні. При осуществлении деятельности молокоперерабатывающие предприятия используют не все резервы, связанные с производством, переработкой и реализацией продукции. Существуют факторы, определяющие максимально возможный выпуск молочной продукции в регионе, отражающие специфические особенности данного региона и тому подобное. Рассмотрели ассортимент товаров молочной промышленности в сфере новинок. Молокоперерабатывающие предприятия характеризуется многообразием факторов, влияющих на эффективность их деятельности: ресурсные, экономические, организационные и правовые. Необходимо осуществить ряд мероприятий, что позволит повысить показатели эффективности деятельности предприятий на региональном уровне.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВидавництво «Свідлер А.Л.»uk_UK
dc.subjectглобалізаціяuk_UK
dc.subjectрегіональний рівеньuk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectглобализацияuk_UK
dc.subjectрегиональный уровеньuk_UK
dc.subjectассортиментuk_UK
dc.subjectglobalizationuk_UK
dc.subjectregional leveluk_UK
dc.subjectrangeuk_UK
dc.titleЕфективність діяльності молокопереробних підприємств на регіональному рівніuk_UK
dc.title.alternativeЭффективность деятельности молокоперерабатывающих предприятий на региональном уровнеuk_UK
dc.title.alternativeThe effectiveness of the dairying industry at regional leveluk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.