Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3447
Title: Моделювання потенційної продовольчої потужності регіону
Other Titles: Моделирование потенциальной продовольственной мощности региона
Modeling of the potential power of food in the region
Authors: Муштай, Валентина Анатоліївна
Муштай, Валентина Анатолиевна
Myshtai, Valentina
Keywords: продовольча стійкість
продовольча потужність
продовольственная стойкость
продовольственная мощность
food sustainability
food power
Issue Date: Nov-2015
Citation: Муштай В. А Моделювання потенційної продовольчої потужності регіону [Електронний ресурс] / В. А. Муштай // Матеріали міжнародної науково – практичної конференції «Актуальні питання соціально – економічного розвитку держави, регіону та підприємства» ( 27 – 28 листопада 2015 року), м. Львів, 2015, - С. 91-96
Abstract: Кількісна оцінка потенціалу продовольчого комплексу повинна враховувати максимальний обсяг виробництва продуктових наборів або окремих продуктів, що по своїй якості і ступенем забезпечення відповідають потребам населення регіону, а також харчових продуктів і сировини для їх виробництва з метою постачання в інші регіони. Количественная оценка потенциала продовольственного комплекса должна учитывать максимальный объем производства продуктовых наборов или отдельных продуктов, которые по своему качеству и степени обеспечения отвечают потребностям населения региона, а также пищевых продуктов и сырья для их производства с целью поставки в другие регионы.
Description: Quantifying the potential food complex should take into account the maximum production of food packages or individual products in quality and degree of ensuring the needs of the region, as well as food and raw materials for their production in order to supply to other regions.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3447
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.