Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3531
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овсяннікова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Овсянникова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Ovsyannikova, L. G. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-30T08:25:22Z | - |
dc.date.available | 2016-06-30T08:25:22Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару [Електронний ресурс] / Л.Г. Овсяннікова, Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3531 | - |
dc.description | It provided a brief description of the agar. Researches gel structure strength agar with the addition of gelatin using calcium chloride and without its use. | uk_UK |
dc.description.abstract | Надано стислу характеристику агару. Представлені дослідження міцності структури гелю агару з додаванням желатину, з використанням хлористого кальцію та без його використання. Предоставлено краткую характеристику агара. Представлены исследования прочности структуры геля агара с добавлением желатина, с использованием хлористого кальция и без его использования. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | агар | uk_UK |
dc.subject | міцність структури | uk_UK |
dc.subject | змішані гелі | uk_UK |
dc.subject | агар | uk_UK |
dc.subject | прочность структуры | uk_UK |
dc.subject | смешанные гели | uk_UK |
dc.subject | agar | uk_UK |
dc.subject | structure strength | uk_UK |
dc.subject | mixed gels | uk_UK |
dc.title | Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение прочности смешанных гелей на основе агара | uk_UK |
dc.title.alternative | Strength study of mixed gels based on agar | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності.pdf | 103,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.