Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorУханова, І. М.-
dc.contributor.authorУханова, И. Н.-
dc.contributor.authorUkhanova, I. M.-
dc.date.accessioned2016-07-01T05:45:28Z-
dc.date.available2016-07-01T05:45:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Функціональні продукти харчування [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16.- Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. - С. 57-64.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3539-
dc.descriptionIt is established that it is now generally accepted and promising direction of development of the dairy industry is the creation of resource-saving technologies. Achieving this will allow to improve the structure of the range of finished products, increase their nutritional value and to make rational use of all components of milk. So, the main direction of comprehensive utilization of raw materials in the dairy industry - improving the structure of milk processing with regard to better utilization of its components for the production of food products of functional purpose.uk_UK
dc.description.abstractВстановлено, що в даний час загальновизнаним та перспективним напрямком розвитку молочної промисловості є створення ресурсозберігаючих технологій. Досягнення наміченого дозволяє удосконалювати структуру асортименту готової продукції, підвищити її харчову цінність і раціонально використовувати всі складові частини молока. Отже, основний напрямок комплексного використання сировини в молочній промисловості - вдосконалення структури переробки молока з урахуванням більш повного використання його складових частин для виробництва харчових продуктів функціонального призначення. Установлено, что в настоящее время общепризнанным и перспективным направлением развития молочной промышленности является создание ресурсосберегающих технологий. Достижение намеченного позволит совершенствовать структуру ассортимента готовой продукции, повысить ее пищевую ценность и рационально использовать все составляющие части молока. Итак, основное направление комплексного использования сырья в молочной промышленности - совершенствование структуры переработки молока с учетом более полного использования его составляющих частей для производства пищевых продуктов функционального назначения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UK
dc.subjectфункціональні харчові продуктиuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectмолочная сывороткаuk_UK
dc.subjectфункциональные пищевые продуктыuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectwheyuk_UK
dc.subjectfunctional foodsuk_UK
dc.titleФункціональні продукти харчуванняuk_UK
dc.title.alternativeФункциональные продукты питанияuk_UK
dc.title.alternativeFunctional Foodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.Функціональні продукти харчування .pdf228,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.