Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorКустуров, В. Б.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorКустуров, В. Б.-
dc.contributor.authorKasianchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O. M.-
dc.contributor.authorKusturov, V. B.-
dc.date.accessioned2016-07-01T08:58:44Z-
dc.date.available2016-07-01T08:58:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКасянчук В. В. Сучасні міжнародні методи оцінки мікробіологічної безпечності свинини [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Б. Кустуров // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць. - Сер."Ветеринарні науки". - Вип. 32. – Ч.2. - Х. : Харківська державна зооветеринарна академія, 2016. - С. 190 – 195.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3543-
dc.descriptionThe article analyzes modern international requirements for monitoring the microbiological safety of pork. It was found that local Ukrainian requirements are different in sampling strategies and sampling methods. Differences between international requirements is that the sampling for the control of compliance with microbiological criteria carried out directly by the manufacturer on the basis of scientific risk assessment. In addition, the sampling is performed at fixed locations on land and necessarily determined by the trend of the results of research carried out for the results of corrective measures in the processing of pig carcasses.uk_UK
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасні міжнародні вимоги до контролю мікробіологічної безпечності свинини. Встановлено, що вітчизняні вимоги відрізняються у стратегії відбору проб та методах відбору проб, а саме згідно міжнародних вимог відбір проб для контролю на відповідність мікробіологічним критеріям проводиться виробником на основі наукової оцінки ризику, відбір проб проводиться у встановлених місцях на поверхні туші, обов’язково визначається тренд результатів досліджень. Ці вимоги на Україні ще необхідно впроваджувати. В статье проанализировано современные международные требования к контролю микробиологической безопасности свинины. Установлено, что отечественные требования отличаются в стратегии отбора проб и методах отбора проб. Отличия международных требований заключаются в том, что отбор проб для контроля на соответствие микробиологическим критериям проводится производителем на основе научной оценки риска, отбор проб проводится в установленных местах на туше и обязательно определяется тренд результатов исследований.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UK
dc.subjectтуші свинейuk_UK
dc.subjectмікробіологічні критеріїuk_UK
dc.subjectвідбір пробuk_UK
dc.subjectтуши свинейuk_UK
dc.subjectмикробиологические критерииuk_UK
dc.subjectотбор пробuk_UK
dc.subjectcarcasses of pigsuk_UK
dc.subjectmicrobiological criteriauk_UK
dc.subjectsamplinguk_UK
dc.titleСучасні міжнародні методи оцінки мікробіологічної безпечності свининиuk_UK
dc.title.alternativeСовременные международные методы оценки микробиологической безопасности свининыuk_UK
dc.title.alternativeModern international methods for assessing microbiological safety of porkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касянчук В. В. Сучасні міжнародні методи.pdf324,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.