Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3560
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБакай, Роман Борисович-
dc.contributor.authorБакай, Роман Борисович-
dc.contributor.authorBakay, Roman Borisovich-
dc.date.accessioned2016-07-04T10:33:29Z-
dc.date.available2016-07-04T10:33:29Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБакай Р. Б. Дослідження технологічних властивостей соломи під час збирання [Електронний ресурс] / Р. Б. Бакай // Развитие науки в XXI веке : Сборник печатных трудов. – Харьков : Знание, 2016. – С. 6.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3560-
dc.descriptionThe article investigates the properties of straw in the collection. These properties affect the process of combine harvesting and cleaning process straw. The theoretical and practical basis to determine the properties of straw.uk_UK
dc.description.abstractВ статті досліджуються властивості соломи під час збирання. Ці властивості впливають на процес комбайнового збирання врожаю та процес збирання соломи. Розглядаються теоретичні та практичні основи по визначенню властивостей соломи. В статье исследуются свойства соломы при уборке. Эти свойства влияют на процесс комбайновой уборки урожая и процесс сбора соломы. Рассматриваются теоретические и практические основы по определению свойств соломы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсоломаuk_UK
dc.subjectзбиранняuk_UK
dc.subjectвалокuk_UK
dc.subjectсоломаuk_UK
dc.subjectуборкаuk_UK
dc.subjectвалокuk_UK
dc.subjectstrawuk_UK
dc.subjectharvestuk_UK
dc.subjectstrawuk_UK
dc.titleДослідження технологічних властивостей соломи під час збиранняuk_UK
dc.title.alternativeИсследование технологических свойств соломы при уборкеuk_UK
dc.title.alternativeResearch technological properties of straw in harvestuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакай Р.Б.Дослідження технологічних властивостей соломи.pdf280,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.