Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3643
Назва: Значення сертифікації органічної продукції АПК для виробника і споживача
Інші назви: Значение сертификации органической продукции АПК для производителя и потребителя
The value of certification for organic products for the agribusiness producers and consumers
Автори: Стоволос, Надія Борисівна
Стоволос, Надежда Борисовна
Stovolos, Nadiya
Ключові слова: органічна продукція
ринок
сертифікація
органическая продукция
рынок
сертификация
organic produce
market
certification
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Стоволос Н. Б. Значення сертифікації органічної продукції АПК для виробника і споживача [Електронний ресурс] / Н. Б. Стоволос // Актуальні питання економічних наук : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 13-14 травня 2016 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 26-29.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вирішенню актуальної задачі відносно системи сертифікації органічної продукції, адже вона відрізняється від систем сертифікації якості інших виробів, оскільки в даному випадку, при визначенні їх походження, спеціальний аналіз продуктів не проводиться, однак, оцінюється спосіб та весь процес виробництва, починаючи від стану довкілля, підготовки ґрунту до постачання продукції споживачам. Статья посвящена решению актуальной задачи относительно системы сертификации органической продукции, потому что она отличается от систем сертификации качества других изделий, поскольку в данном случае, при определении их происхождения, специальный анализ продуктов не проводится, однако, оценивается способ и весь процесс производства, начиная от состояния окружающей среды, подготовки почвы и заканчивая поставкой продукции потребителям.
Опис: This article is devoted to solving the actual problem regarding the system of certification of organic products, because it differs from certification systems as other products, as in this case, in determining its origin, a special analysis of the products is not carried out, however, estimated the manner and the entire production process, from the environment, soil preparation for delivery of products to consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3643
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.