Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3701
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-22T07:39:46Z | - |
dc.date.available | 2016-07-22T07:39:46Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701 | - |
dc.description | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits. | uk_UK |
dc.description.abstract | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Издательский центр «Академия» | uk_UK |
dc.subject | процессы предприятий питания | uk_UK |
dc.subject | сырье | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | процеси підприємств харчування | uk_UK |
dc.subject | сировина | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | catering processes | uk_UK |
dc.subject | raw materials | uk_UK |
dc.subject | semi-finished products | uk_UK |
dc.title | Технология кулинарной продукции | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологія кулінарної продукції | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology culinary products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.