Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.date.accessioned2016-07-22T07:39:46Z-
dc.date.available2016-07-22T07:39:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701-
dc.descriptionDescribes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits.uk_UK
dc.description.abstractОписаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherИздательский центр «Академия»uk_UK
dc.subjectпроцессы предприятий питанияuk_UK
dc.subjectсырьеuk_UK
dc.subjectполуфабрикатыuk_UK
dc.subjectпроцеси підприємств харчуванняuk_UK
dc.subjectсировинаuk_UK
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UK
dc.subjectcatering processesuk_UK
dc.subjectraw materialsuk_UK
dc.subjectsemi-finished productsuk_UK
dc.titleТехнология кулинарной продукцииuk_UK
dc.title.alternativeТехнологія кулінарної продукціїuk_UK
dc.title.alternativeTechnology culinary productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.