Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3701
Title: | Технология кулинарной продукции |
Other Titles: | Технологія кулінарної продукції Technology culinary products |
Authors: | Шильман, Лев Залманович Шильман, Лев Залманович Shilman, Lev Zalmanovich |
Keywords: | процессы предприятий питания сырье полуфабрикаты процеси підприємств харчування сировина напівфабрикати catering processes raw materials semi-finished products |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Издательский центр «Академия» |
Citation: | Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с. |
Abstract: | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду. |
Description: | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701 |
Appears in Collections: | Підручники та навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.