Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3701
Title: Технология кулинарной продукции
Other Titles: Технологія кулінарної продукції
Technology culinary products
Authors: Шильман, Лев Залманович
Шильман, Лев Залманович
Shilman, Lev Zalmanovich
Keywords: процессы предприятий питания
сырье
полуфабрикаты
процеси підприємств харчування
сировина
напівфабрикати
catering processes
raw materials
semi-finished products
Issue Date: 2016
Publisher: Издательский центр «Академия»
Citation: Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с.
Abstract: Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду.
Description: Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шильман Л.З.-ТКП_copy.pdf1,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.