Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3770
Назва: Упрощенный способ определения качества смешивания компонентов комбикормов в производственных условиях
Інші назви: Спрощений спосіб визначення якості змішування компонентів комбікормів в виробничих умовах
Simplified method of determining the quality of compound feed components mixing in conditions of production
Автори: Опара, В. А.
Корж, О. В.
Попсуй, В. В.
Опара, В. О.
Корж, О. В.
Попсуй, В. В.
Opara, V. А.
Korzh, O. V.
Popsuy, V. V.
Ключові слова: комбикорм
смеситель
качество смешивания
комбікорм
змішувач
якість змішування
feed
mixer
mixing quality
Дата публікації: 2015
Видавництво: Молдавский аграрный университет
Бібліографічний опис: Опара В. А. Упрощенный способ определения качества смешивания компонентов комбикормов в производственных условиях [Электронный ресурс] / В. А. Опара, О. В. Корж, В. В. Попсуй // Universitatea agrară de stat din moldova Vol. 44 : Zootehnie şi biotehnologii : materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional "Realizări şi perspective in Zootehnie şi Biotehnologii" dedicat aniversării a 75 ani de la fondarea Fac. de Zootehnie şi Biotehnologii. – Мoldova : Молдавский аграрный университет, 2015. – P. 122–126.
Короткий огляд (реферат): Представлены результаты апробации упрощенной методики определения качества смешивания комбикормов в производственных условиях. Представлені результати апробації спрощеної методики визначення якості змішування комбікормів в виробничих умовах . Abstract: The testing results of the simplified methods for determining the quality of feed mixing in conditions of production.
Опис: The testing results of the simplified methods for determining the quality of feed mixing in conditions of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3770
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Опара В. О.Упрощенный способ определения качества.pdf429,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.