Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorЧіванов, В. Д.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorЧиванов, В. Д.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorChivanov, V. D.-
dc.date.accessioned2012-09-25T07:36:07Z-
dc.date.available2012-09-25T07:36:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, В. Д. Чіванов // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 45-47.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/377-
dc.descriptionWe studied changes in composition fat acids of milk and cheese of cows of brown breed of different genotypes depending on the season of year.ru_RU
dc.description.abstractНами були досліджені зміни у складі жирних кислот молока та сиру корів бурої породи різних генотипів в залежності від сезону року. Нами были изучены изменения в составе жирных кислот молока и сыра коров бурой породы различных генотипов в зависимости от сезона года.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectмолочна продукціяru_RU
dc.subjectпродуктивністьru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectмолочная продукцияru_RU
dc.subjectпроизводительностьru_RU
dc.subjectкачествоru_RU
dc.titleВплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сируru_RU
dc.title.alternativeВлияние сезона года на изменения в составе жирных кислот молока и сыраru_RU
dc.title.alternativeInflunce jf season of year on chnqes in composition fat acids of milk and cheeseru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf16,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.