Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3790
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Нина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Павлоцкая, Лариса Федоровна | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Виктор Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Серик, Максим Леонидович | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федірівна | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Серик, Максим Леонидович | - |
dc.contributor.author | Dudenko, Nina Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pavlotska, Larisa Federivna | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.contributor.author | Horban, Virtor Grigorovich | - |
dc.contributor.author | Serik, Maksim Leonidovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-05T11:10:41Z | - |
dc.date.available | 2016-08-05T11:10:41Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания [Электронный ресурс] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. З. Шильман [ и др.] ; под ред. А. И. Черевко, В. М. Михайлова. - Х.: Мир книг, 2016. – 219 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3790 | - |
dc.description | Shows the feeding habits of different age and professional groups, diet and preventive nutrition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Приведены особенности питания различных возрастных и профессиональных групп населения, диетическое и профилактическое питание. Наведені особливості харчування різних вікових і професійних груп населення, дієтичне та профілактичне харчування. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Мир книг | uk_UK |
dc.subject | питание возрастных групп | uk_UK |
dc.subject | питание профессиональных групп | uk_UK |
dc.subject | диетическое питание | uk_UK |
dc.subject | вікове харчування | uk_UK |
dc.subject | професійне харчування | uk_UK |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UK |
dc.subject | nutrition of different age groups | uk_UK |
dc.subject | nutrition of different professional groups | uk_UK |
dc.subject | diet nutrition | uk_UK |
dc.title | Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания | uk_UK |
dc.title.alternative | Енциклопедія харчування в 10 т. Т. 9 : Основи лікувального та лікувально-профілактичного харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Encyclopedia of Food in 10 vols 9 : Basics of therapeutic and preventive nutrition | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Энциклопедия питания.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.