Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3790
Title: Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания
Other Titles: Енциклопедія харчування в 10 т. Т. 9 : Основи лікувального та лікувально-профілактичного харчування
Encyclopedia of Food in 10 vols 9 : Basics of therapeutic and preventive nutrition
Authors: Дуденко, Нина Васильевна
Павлоцкая, Лариса Федоровна
Шильман, Лев Залманович
Горбань, Виктор Григорьевич
Серик, Максим Леонидович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Шильман, Лев Залманович
Горбань, Віктор Григорович
Серик, Максим Леонидович
Dudenko, Nina Vasilivna
Pavlotska, Larisa Federivna
Shilman, Lev Zalmanovich
Horban, Virtor Grigorovich
Serik, Maksim Leonidovich
Keywords: питание возрастных групп
питание профессиональных групп
диетическое питание
вікове харчування
професійне харчування
дієтичне харчування
nutrition of different age groups
nutrition of different professional groups
diet nutrition
Issue Date: 2016
Publisher: Мир книг
Citation: Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания [Электронный ресурс] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. З. Шильман [ и др.] ; под ред. А. И. Черевко, В. М. Михайлова. - Х.: Мир книг, 2016. – 219 с.
Abstract: Приведены особенности питания различных возрастных и профессиональных групп населения, диетическое и профилактическое питание. Наведені особливості харчування різних вікових і професійних груп населення, дієтичне та профілактичне харчування.
Description: Shows the feeding habits of different age and professional groups, diet and preventive nutrition.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3790
Appears in Collections:Підручники та навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Энциклопедия питания.pdf1,73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.