Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Koshel, Elena Yurievna | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T06:07:16Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T06:07:16Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : всеукр.наук.- практ. конф. молодих учених і студентів,( м. Харків, 7 квітня 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 24. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3820 | - |
dc.description | Identified and analyzed trends of biological value, organoleptic, physico-chemical and rheological properties of toppings for wafer products with the addition of a concentrate of walnut kernel. | uk_UK |
dc.description.abstract | Визначено та проаналізовано тенденцію зміни біологічної цінності, органолептичних, фізико-хімічних і реологічних властивостей начинок для вафельних виробів із додаванням концентрату ядра волоського горіху. Определены и проанализированы тенденции изменения биологической ценности, органолептических, физико-химических и реологических свойств начинок для вафельных изделий с добавлением концентрата ядра грецкого ореха. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | вафельні вироби | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра волоського горіху | uk_UK |
dc.subject | вафельные изделия | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра грецкого ореха | uk_UK |
dc.subject | wafer products | uk_UK |
dc.subject | toppings | uk_UK |
dc.subject | concentrate kernel of walnut | uk_UK |
dc.title | Перспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Перспективы применения растительных белковых концентратов в технологии начинок для вафельных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Рrospects for the use of plant protein concentrates in the technology of fillings for wafer products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних.pdf | 187,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.