Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorKoshel, Elena Yurievna-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.date.accessioned2016-08-12T06:07:16Z-
dc.date.available2016-08-12T06:07:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : всеукр.наук.- практ. конф. молодих учених і студентів,( м. Харків, 7 квітня 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3820-
dc.descriptionIdentified and analyzed trends of biological value, organoleptic, physico-chemical and rheological properties of toppings for wafer products with the addition of a concentrate of walnut kernel.uk_UK
dc.description.abstractВизначено та проаналізовано тенденцію зміни біологічної цінності, органолептичних, фізико-хімічних і реологічних властивостей начинок для вафельних виробів із додаванням концентрату ядра волоського горіху. Определены и проанализированы тенденции изменения биологической ценности, органолептических, физико-химических и реологических свойств начинок для вафельных изделий с добавлением концентрата ядра грецкого ореха.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectвафельні виробиuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра волоського горіхуuk_UK
dc.subjectвафельные изделияuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра грецкого орехаuk_UK
dc.subjectwafer productsuk_UK
dc.subjecttoppingsuk_UK
dc.subjectconcentrate kernel of walnutuk_UK
dc.titleПерспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробівuk_UK
dc.title.alternativeПерспективы применения растительных белковых концентратов в технологии начинок для вафельных изделийuk_UK
dc.title.alternativeРrospects for the use of plant protein concentrates in the technology of fillings for wafer productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних.pdf187,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.