Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/384
Назва: | Дослідження некондиційного молока корів на фермах для його знезараження та подальшого використання |
Інші назви: | Исследования некондиционного молока коров на ферме для его обеззараживания и дальнейшего использования Study of milk cows unconditioned on the farm fon the disinfection and future use |
Автори: | Могутова, В. Ф. Могутова, В. Ф. Mogutova, V. F. |
Ключові слова: | термічна обробка пастеризація термическая обработка пастеризация |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Могутова В. Ф. Дослідження некондиційного молока корів на фермах для його знезараження та подальшого використання [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 58-60. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено результати мікробіологічних досліджень та основних показників поживної цінності не- кондиційного молока. Показано раціональне використання некондиційного молока після знезараження в годівлі тварин для зменшення збитків його виробництва. Встановлено необхідність пастеризації не- кондиційного молока з урахуванням терморезистентності мікроорганізмів. Освещены результаты микробиологических исследований и основных показателей питательной ценности некондиционного молока. Показано рациональное использование некондиционного молока после обеззараживания в кормлении животных для уменьшения ущерба его производства. Установ- лена необходимость пастеризации некондиционного молока с учетом терморезистентности микроор- ганизмов. |
Опис: | Deals with the results of microbiological studies and key indicators of substandard nutritional value of milk on dairy farms. Displaying rational use of substandard milk after disinfection in animal feeding to reduce the damage to its production. Established the need for pasteurization of milk in view of substandard Thermoresistivity microorganisms |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/384 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 16,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.