Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХимченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorХимченко, Александр Викторович-
dc.contributor.authorНimchenko, Alexander Viktorovich-
dc.date.accessioned2016-10-21T05:50:32Z-
dc.date.available2016-10-21T05:50:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХимченко О. В. Дослідження стану кормовиробництва як основи інтенсифікації молочного скотарства [Електронний ресурс] / О.В. Химченко // Матеріали міжнар. наук. конф. Сумського національного аграрного університету ( м. Суми, 8-10 вересня 2015 р.). - Суми : СНАУ, 2015. - С. 120-128.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3901-
dc.descriptionThis article is devoted to research of fodder and diet of the cows as a basis for the intensification of dairy farming.uk_UK
dc.description.abstractДана стаття присвячена дослідженню кормової бази та раціону корів як основи для інтенсифікації молочного скотарства. Данная статья посвящена исследованию кормовой базы и рациона коров в качестве основы для интенсификации молочного скотоводства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UK
dc.subjectвідтворенняuk_UK
dc.subjectрозвитокuk_UK
dc.subjectинтенсификацияuk_UK
dc.subjectвоспроизведениеuk_UK
dc.subjectразвитиеuk_UK
dc.subjectintensificationuk_UK
dc.subjectreproductionuk_UK
dc.subjectdevelopmentuk_UK
dc.titleДослідження стану кормовиробництва як основи інтенсифікації молочного скотарстваuk_UK
dc.title.alternativeИсследование состояния кормопроизводства как основы интенсификации молочного скотоводстваuk_UK
dc.title.alternativeResearch of fodder production as the basis of intensification of dairy farminguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Химченко О. В. Дослідження стану кормовиробництва.pdf244,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.