Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/392
Назва: Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи
Інші назви: Исследование показателей качества и безопасности напитка из сыроватки и сока облепихи
Research quality and safety drinks with whey and juice of sea buckthorn
Автори: Уханова, І. М.
Маландій, Є. В.
Уханова, И. Н.
Маландий, Е. В.
Uhanova, I. N.
Malandij, E. V.
Ключові слова: рецептурний склад напою
процес зберігання
рецептурный состав напитка
процесс хранения
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Уханова І. М. Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи [Електронний ресурс] / І. М. Уханова, Є. В. Маландій // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 74-78.
Короткий огляд (реферат): В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, рецептурний склад напою, дослідженно мікробіологічні та органолептичні показники напою в процесі зберігання. В статье обосновано целесообразность приготовления напитка с сыроватки , рецептурный состав напитка, иследованно микробиологический состав напитка из сыроватки с соком облипихи, свойства напитка в процессе хранения.
Опис: In the article the feasibility of producing a drink of whey, prescription composition of the drink, the study of microbiological and organoleptic beverage during storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/392
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf16,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.