Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/392
Назва: | Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи |
Інші назви: | Исследование показателей качества и безопасности напитка из сыроватки и сока облепихи Research quality and safety drinks with whey and juice of sea buckthorn |
Автори: | Уханова, І. М. Маландій, Є. В. Уханова, И. Н. Маландий, Е. В. Uhanova, I. N. Malandij, E. V. |
Ключові слова: | рецептурний склад напою процес зберігання рецептурный состав напитка процесс хранения |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Уханова І. М. Дослідження показників якості та безпеки напою з сироватки та соку обліпихи [Електронний ресурс] / І. М. Уханова, Є. В. Маландій // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 74-78. |
Короткий огляд (реферат): | В статті обгрунтовано доцільність виготовлення напою з сироватки, рецептурний склад напою, дослідженно мікробіологічні та органолептичні показники напою в процесі зберігання. В статье обосновано целесообразность приготовления напитка с сыроватки , рецептурный состав напитка, иследованно микробиологический состав напитка из сыроватки с соком облипихи, свойства напитка в процессе хранения. |
Опис: | In the article the feasibility of producing a drink of whey, prescription composition of the drink, the study of microbiological and organoleptic beverage during storage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/392 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23.pdf | 16,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.