Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3937
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тихонова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Могиленко, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Тихонова, Е. М. | - |
dc.contributor.author | Могиленко, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Tikhonovа, E. M. | - |
dc.contributor.author | Mogilenko, N. S | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-11T09:19:01Z | - |
dc.date.available | 2016-11-11T09:19:01Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тихонова О. М. Мікробіологічні препарати як чинник екологізації процесу вирощування ячменю та підвищення його врожайності [Електронний ресурс] / О. М. Тихонова // Матеріали науково-практичної конференції Всеукраїнського студентського конкурсу в галузі «Екологія та екологічна безпека», (м. Полтава, 16-18 березня 2016 р.). - Полтава : Полтавський НТУ, 2016. – С. 37. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3937 | - |
dc.description | The paper presents the study of environmentally-safe technologies to improve the yield of spring barley. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі представлені дослідження екологічно-безпечних технологій підвищення врожайності ячменю ярого. В работе представлены исследования экологически-безопасных технологий повышения урожайности ячменя ярового. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UK |
dc.subject | ячмінь ярий | uk_UK |
dc.subject | інокулянти | uk_UK |
dc.subject | врожайність | uk_UK |
dc.subject | ячмень яровой | uk_UK |
dc.subject | инокулянты | uk_UK |
dc.subject | урожайность | uk_UK |
dc.subject | spring barley | uk_UK |
dc.subject | inoculants | uk_UK |
dc.subject | yield | uk_UK |
dc.title | Мікробіологічні препарати як чинник екологізації процесу вирощування ячменю та підвищення його врожайності | uk_UK |
dc.title.alternative | Микробиологические препараты как фактор экологизации процесса выращивания ячменя и повышения его урожайности | uk_UK |
dc.title.alternative | Microbiological preparations as a factor in the greening process of barley and increasing its productivity | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тихонова-5.pdf | 50,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.