Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСосновська, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorСосновская, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorSosnovska, Irina Nikolaevna-
dc.date.accessioned2016-11-14T12:30:57Z-
dc.date.available2016-11-14T12:30:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСосновська І. Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] / І. Сосновська // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2015. — Вип. 2 (13). — С. 210-218. — Режим доступу : http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/ 2015/15 simdmp.pdf . – Назва з екранаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3950-
dc.descriptionThis article is devoted to necessity of creation of the system of economic`s security management of production and economic activity of meat processing enterprises. The article reflects the research results of scientific works of various scientists regarding interpretation of the system of economic security and shows the lack of a single interpretation of this concept. This are summarized observation of the specifics of the current activities of meat processing plants, as a conclusion there are a large number of different programs and concepts that are embedded in large industrial plants, but they are internal and are not system using. The factors that determine the necessity of formation of system of the economic`s security management of enterprises are specified. This text highlighted objectives and principles of system of economic security management of enterprises that clearly reflect its effectiveness in the production of business enterprises.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню необхідності створення системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств. У статті висвітлено результати досліджень наукових праць різних науковців щодо трактувань системи економічної безпеки та показано відсутність єдиного трактування даного поняття. Разом з цимкоротко відображено спостереження за специфікою сучасної діяльності м’ясопереробних підприємств, з чого випливає висновок, що існує велика кількість різноманітних програм і концепцій, які впроваджено на великих промислових підприємствах, але всі вони мають внутрішній характер і не є системними у використанні. У тексті статті вказано чинники, які зумовлюють необхідність формування системи управління економічною безпекою м’ясопереробних підприємств. З наведених завдань та принципів функціонування системи управління економічною безпекою підприємств можна зробити висновок про ефективність впровадження даної системи в виробничо-господарську діяльність м’ясопереробних підприємств. Статья посвящена изучению необходимости создания системы управления экономической безопасностью производственно-хозяйственной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. В статье отражены результаты исследований научных трудов различных ученых относительно трактовок системы экономической безопасности и показано отсутствие единого подхода к определению данного понятия. Вместе с этим кратко отражены наблюдения за спецификой современной деятельности мясоперерабатывающих предприятий, из чего следует вывод, что существует большое количество разнообразных программ и концепций, которые внедрены на крупных промышленных предприятиях, но все они имеют внутренний характер и не являются системными в использовании. В тексте статьи указано факторы, которые обусловливают необходимость формирования системы управления экономической безопасностью мясоперерабатывающих предприятий. Из приведенных задач и принципов функционирования системы управления экономической безопасностью предприятий можно сделать вывод об эффективности внедрения данной системы в производственно-хозяйственную деятельность мясоперерабатывающих предприятий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UK
dc.subjectекономічна безпека підприємстваuk_UK
dc.subjectуправління економічною безпекоюuk_UK
dc.subjectсистема економічної безпекиuk_UK
dc.subjectэкономическая безопасностьuk_UK
dc.subjectуправление экономической безопасностьюuk_UK
dc.subjectсистема экономической безопасностиuk_UK
dc.subjecteconomic securityuk_UK
dc.subjectmanagement of economic securityuk_UK
dc.subjecteconomic security systemuk_UK
dc.titleФормування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємствuk_UK
dc.title.alternativeФормирование системы управления экономической безопасности производственно-хозяйственной деятельности мясоперерабатывающих предприятийuk_UK
dc.title.alternativeFormation of the system of economic`s security management of industrial and economic activities of meat processing plantsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
формування системи.pdf407,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.