Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4017
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, М. Ф.-
dc.contributor.authorГурський, П.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Е.-
dc.contributor.authorБірка, А.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Н. Ф.-
dc.contributor.authorГурский, П.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Е.-
dc.contributor.authorБирка, А.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorBiduk, D.-
dc.contributor.authorPertsevoy, N. F.-
dc.contributor.authorGurskyi, P.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorGarntsarek, В. С.-
dc.contributor.authorGarntsarek, Z. E.-
dc.contributor.authorBirka, А.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-12-16T07:43:21Z-
dc.date.available2016-12-16T07:43:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТехнологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу : монографія [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой [та ін.]. - Суми : СНАУ, 2016. - 158 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4017-
dc.descriptionТhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze.uk_UK
dc.description.abstractМонографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсичужний сирний продуктuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectзаморожуванняuk_UK
dc.subjectсычужный сырный продуктuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectзамораживаниеuk_UK
dc.subjectrennet cheese productuk_UK
dc.subjectpeanut kernels concentrateuk_UK
dc.subjectfreezinguk_UK
dc.titleТехнологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісуuk_UK
dc.title.alternativeТехнология сырного продукта замороженного с концентратом ядра арахисаuk_UK
dc.title.alternativeТechnology cheese product frozen concentrate peanut kernelsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія. Технологія сирного продукту.pdf10,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.