Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4017
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. Ч. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, З. Е. | - |
dc.contributor.author | Бірка, А. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозная, М. В. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Н. Ф. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. Ч. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, З. Е. | - |
dc.contributor.author | Бирка, А. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Biduk, D. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, N. F. | - |
dc.contributor.author | Gurskyi, P. | - |
dc.contributor.author | Shilman, L. Z. | - |
dc.contributor.author | Garntsarek, В. С. | - |
dc.contributor.author | Garntsarek, Z. E. | - |
dc.contributor.author | Birka, А. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-16T07:43:21Z | - |
dc.date.available | 2016-12-16T07:43:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу : монографія [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой [та ін.]. - Суми : СНАУ, 2016. - 158 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4017 | - |
dc.description | Тhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze. | uk_UK |
dc.description.abstract | Монографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | сичужний сирний продукт | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | заморожування | uk_UK |
dc.subject | сычужный сырный продукт | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахиса | uk_UK |
dc.subject | замораживание | uk_UK |
dc.subject | rennet cheese product | uk_UK |
dc.subject | peanut kernels concentrate | uk_UK |
dc.subject | freezing | uk_UK |
dc.title | Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология сырного продукта замороженного с концентратом ядра арахиса | uk_UK |
dc.title.alternative | Тechnology cheese product frozen concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія. Технологія сирного продукту.pdf | 10,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.