Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4017
Назва: Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу
Інші назви: Технология сырного продукта замороженного с концентратом ядра арахиса
Тechnology cheese product frozen concentrate peanut kernels
Автори: Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Гурський, П.
Шильман, Л. З.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бірка, А.
Перцевой, Ф. В.
Обозная, М. В.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Н. Ф.
Гурский, П.
Шильман, Л. З.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Бирка, А.
Перцевой, Ф. В.
Obozna, M. V.
Biduk, D.
Pertsevoy, N. F.
Gurskyi, P.
Shilman, L. Z.
Garntsarek, В. С.
Garntsarek, Z. E.
Birka, А.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: сичужний сирний продукт
концентрат ядра арахісу
заморожування
сычужный сырный продукт
концентрат ядра арахиса
замораживание
rennet cheese product
peanut kernels concentrate
freezing
Дата публікації: 2016
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу : монографія [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой [та ін.]. - Суми : СНАУ, 2016. - 158 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания.
Опис: Тhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4017
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія. Технологія сирного продукту.pdf10,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.