Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4109
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкурихіна, Л. А.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкурихина, Л. А.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorDimitrijevic, L. R.-
dc.contributor.authorSkurikhina, L. A.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.date.accessioned2017-01-24T08:56:46Z-
dc.date.available2017-01-24T08:56:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику[Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова //Львівський інститут економіки і туризму. - Львів : Ліга прес, 2016. - С. 199.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4109-
dc.descriptionThe technology of vegetable-fat products and changes in their content of fat-soluble vitamins, depending on the composition of these mixtures and the storage conditions.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено технології виробництва жиро-рослинних виробів та зміни вмісту в них жиро-розчинних вітамінів, в залежності від складу цих сумішей та умов зберігання. Исследованы технологии производства жиро-растительных изделий и изменения содержания в них жиро-растворимых витаминов, в зависимости от состава этих смесей и условий хранения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛіга пресuk_UK
dc.subjectкулінарні виробиuk_UK
dc.subjectшпикuk_UK
dc.subjectжиро-розчинні вітаміниuk_UK
dc.subjectкулинарные изделияuk_UK
dc.subjectшпикuk_UK
dc.subjectжиро-растворимые витаминыuk_UK
dc.subjectculinary productsuk_UK
dc.subjectbaconuk_UK
dc.subjectfat-soluble vitaminsuk_UK
dc.titleВплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпикуuk_UK
dc.title.alternativeВлияние условий хранения на содержание витаминного состава разработанных кулинарных изделий на основе шпикаuk_UK
dc.title.alternativeInfluence of storage conditions on the content of the vitamin content of food products developed on the basis of baconuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання.pdf184,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.