Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4109
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Скурихіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Скурихина, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Dimitrijevic, L. R. | - |
dc.contributor.author | Skurikhina, L. A. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-24T08:56:46Z | - |
dc.date.available | 2017-01-24T08:56:46Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику[Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова //Львівський інститут економіки і туризму. - Львів : Ліга прес, 2016. - С. 199. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4109 | - |
dc.description | The technology of vegetable-fat products and changes in their content of fat-soluble vitamins, depending on the composition of these mixtures and the storage conditions. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено технології виробництва жиро-рослинних виробів та зміни вмісту в них жиро-розчинних вітамінів, в залежності від складу цих сумішей та умов зберігання. Исследованы технологии производства жиро-растительных изделий и изменения содержания в них жиро-растворимых витаминов, в зависимости от состава этих смесей и условий хранения. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Ліга прес | uk_UK |
dc.subject | кулінарні вироби | uk_UK |
dc.subject | шпик | uk_UK |
dc.subject | жиро-розчинні вітаміни | uk_UK |
dc.subject | кулинарные изделия | uk_UK |
dc.subject | шпик | uk_UK |
dc.subject | жиро-растворимые витамины | uk_UK |
dc.subject | culinary products | uk_UK |
dc.subject | bacon | uk_UK |
dc.subject | fat-soluble vitamins | uk_UK |
dc.title | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние условий хранения на содержание витаминного состава разработанных кулинарных изделий на основе шпика | uk_UK |
dc.title.alternative | Influence of storage conditions on the content of the vitamin content of food products developed on the basis of bacon | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання.pdf | 184,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.