Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛітвінова, А. В.-
dc.contributor.authorЛитвинова, А. В.-
dc.contributor.authorLitvinova, A. V.-
dc.date.accessioned2017-03-20T06:53:44Z-
dc.date.available2017-03-20T06:53:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛітвінова А. В. Проблема септоріозу пшениці м‘якої озимої в Україні [Електронний ресурс] / А. В. Літвінова // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (м. Суми, 20-21 квітня 2016 р.). – Суми : СНАУ, 2016. – С. 266.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4444-
dc.descriptionAmong the diseases of winter wheat fungal etiology and the spread of Septoria harmfulness is one of the first places. History and spread of the disease shows that it is of great value every 25 years. In Ukraine Septoria found in all regions of the growing culture. The dominant position in complex pathogens Septoria tritici belongs to Septoria. During epiphytoties Septoria winter wheat harvest may decline to 30-40%. In recent years, Septoria harm in the world is growing. To limit the spread of disease and harm should apply integrated protection against diseases of winter wheat.uk_UK
dc.description.abstractCеред хвороб пшениці озимої грибної етіології за поширенням та шкідливістю септоріоз займає одне з перших місць. Історія поширення та розвитку цієї хвороби свідчить, що вона набуває великого значення кожні 25 років. В Україні септоріоз зустрічається в усіх регіонах вирощування культури. Домінуюче положення в комплексі збудників септоріозу належить Septoria tritici. У роки епіфітотій септоріозу врожай пшениці озимої може знижуватися до 30-40 %. За останні роки шкідливість септоріозу у світі зростає. Для обмеження поширення та шкідливості хвороби слід застосовувати інтегрований захист пшениці озимої від хвороб. Cреди болезней озимой пшеницы грибной этиологии по распространению и вредности септориоз занимает одно из первых мест. История распространения и развития этой болезни свидетельствует, что она приобретает большое значение каждые 25 лет. В Украине септориоз встречается во всех регионах выращивания культуры. Доминирующее положение в комплексе возбудителей септориоза принадлежит Septoria tritici. В годы эпифитотий септориозу урожай озимой пшеницы может снижаться до 30-40%. За последние годы вредность септориозу в мире растет. Для ограничения распространения и вредности болезни следует применять интегрированную защиту озимой пшеницы от болезней.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectпшениця озимаuk_UK
dc.subjectстійкістьuk_UK
dc.subjectсепторіозuk_UK
dc.subjectпшеница озимаяuk_UK
dc.subjectустойчивостьuk_UK
dc.subjectсепториозuk_UK
dc.subjectwinter wheatuk_UK
dc.subjectstabilityuk_UK
dc.subjectseptoriauk_UK
dc.titleПроблема септоріозу пшениці м‘якої озимої в Україніuk_UK
dc.title.alternativeПроблема септориоза пшеницы мягкой озимой в Украинеuk_UK
dc.title.alternativeProblem of septoria wheat bread winter in Ukraineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Літвінова А. В. Проблема септоріозу пшениці.pdf85,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.