Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/468
Назва: Характеристика сучасного сортименту пшениці м’якої ярої за збиральним індексом
Інші назви: Характеристика современного сортимента пшеницы мягкой яровой за уборочным индексом
Description of modem assortment of spring bread wheat by harvest index
Автори: Власенко, В. А.
Лозінська, Т. П.
Власенко, В. А.
Лозинская, Т. П.
Vlasenko, V. A.
Lozinska, Т. P.
Ключові слова: пшениця м'яка яра
сорт
збиральний індекс
пшеница мягкая яровая
сорт
уборочный индекс
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Власенко В. А. Характеристика сучасного сортименту пшениці м’якої ярої за збиральним індексом [Електронний ресурс] / В. А. Власенко, Т. П. Лозінська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 11(22). – С. 115-118.
Короткий огляд (реферат): Зроблено аналіз сучасного сортименту пшениці м'якої ярої за довжиною стебла, продуктивністю та оцінка його за збиральним індексом (НІ). Виявлено високі показники НІ у напівкарликових сортів Рання 93, Елегія миронівська та Етюд, які необхідно використовувати у селекційній практиці. Сделан анализ современного сортимента пшеницы мягкой яровой по показателям длины стебля, продуктивности и уборочного индекса (HI). Выявлены высокие показатели HI у полукарликовых сортов Рання 93, Элэгия мыронивська и Этюд, которые необходимо использовать в селекционной практике.
Опис: The analysis of modern assortment of spring bread wheat on such parameters as length of stem, productivity and harvest index has been done (HI). The high indexes of HI are revealed for the semidwarf cultivars Rannya 93, Elegiya myronivska and Etude, which must be utilized in plant-breeding practice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/468
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
933.pdf2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.