Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4716
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повод, Микола Григорович | - |
dc.contributor.author | Самохіна, Євгенія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Кисельов, Олександр Борисович | - |
dc.contributor.author | Повод, Николай Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Самохина, Евгения Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Киселев, Александр Борисович | - |
dc.contributor.author | Povod, Nicolai Hryhorevych | - |
dc.contributor.author | Samokhina, Eugene Anatolyvna | - |
dc.contributor.author | Kyselev, Alexander Borisovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T05:51:57Z | - |
dc.date.available | 2017-07-13T05:51:57Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Повод М. Г. Морфологічні особливості формування туш гібридних свиней за різної інтенсивності їх росту [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, Є. А. Самохіна, О. Б. Кисельов // Свинарство : міжвідомчий тематичний збірник. - Полтава : Інститут свинарства і АПВ НААН, 2017. - Вип.70. - С. 18-25. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4716 | - |
dc.description | The studied of dependence the fattening pigs and meat quality on the intensity of their growth during fattening. The installed trend of a gradual increase in proportional weight of all parts the carcasses of pigs ante parallel with the growth dressing weight. With the increase dressing weight increased and fat content and decreased content of bones. In the study of fundamental particles big lumpy semifinished carcasses established that all products from animals live weight growth were increased in weight. | uk_UK |
dc.description.abstract | Вивчалась залежність відгодівельних та м’ясних якостей свиней від інтенсивності їх росту під час відгодівлі. Встановлена тенденція до поступового пропорційного зростання маси всіх частин туш свиней паралельно із зростанням передзабійної маси тварин. Зі збільшенням передзабійної живої маси підвищувався і вміст жирової тканини та зменшувався вміст кісток. При вивченні частки основних великокускових напівфабрикатів в туші встановлено, що всі напівфабрикати із зростанням живої маси тварин збільшувались у масі. Изучалась зависимость откормочных и мясных качеств свиней в зависимости от интенсивности их роста при откорме. Установлена тенденция к постепенному пропорциональному увеличению роста массы всех частей туш свиней параллельно с ростом предубойной массы животных. С увеличением предубойной живой массы повышалось и содержание жировой ткани и уменьшалось содержание костей. При изучении доли основных крупнокусковых полуфабрикатов в туши установлено, что все полуфабрикаты с ростом живой массы животных увеличивались в массе. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Інститут свинарства і АПВ НААН | uk_UK |
dc.subject | свині | uk_UK |
dc.subject | напівтуши | uk_UK |
dc.subject | відруби | uk_UK |
dc.subject | свиньи | uk_UK |
dc.subject | полутуши | uk_UK |
dc.subject | отруба | uk_UK |
dc.subject | pigs | uk_UK |
dc.subject | body carcass | uk_UK |
dc.subject | cut | uk_UK |
dc.title | Морфологічні особливості формування туш гібридних свиней за різної інтенсивності їх росту | uk_UK |
dc.title.alternative | Морфологические особенности формирования тушь гибридных свиней различной интенсивности их роста | uk_UK |
dc.title.alternative | Morphological features forming a body frame hybrid pigs of varying intensity of growth | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Повод М. Г. Морфологічні особливості.pdf | 352,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.