Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4728
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorBrychko, A. M.-
dc.date.accessioned2017-07-14T05:33:45Z-
dc.date.available2017-07-14T05:33:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБричко А. М. Виробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринках [Електронний ресурс] / А. М. Бричко // Ефективна економіка : електронне наукове фахове видання. - Дніпро, 2016. – Вип. № 12. - Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=5421. - Заголовок з екрану.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4728-
dc.descriptionThe article presents the results of investigation of major trends and production and sales of meat (beef, pork, poultry meat) in the domestic and global markets. Specified on the main problems that accompany the domestic meat industry today.Considered the world production of meat (beef, pork, poultry meat). Discovered the changes in the proportions of production, the remains of ready meat products at enterprises, indices of profitability of meat production, import and export of meat (beef, pork, poultry meat) in the domestic market. Considered causes of increased imports and reduced exports of meat in the market. Characterized indices a conditional of profitability of meat production this year. Determined the main factors that will affect the balance of supply and demand of meat next year.uk_UK
dc.description.abstractУ статті викладено результати дослідження стану і основних тенденцій виробництва, збуту м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці)на вітчизняному та світовому ринках. Вказано на основні проблеми, що супроводжують вітчизняну м’ясну галузь сьогодні. Розглянуто світове виробництво м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці). Виявлено зміни у пропорціях виробництва, залишки готової м’ясної продукції на підприємствах, індекси прибутковості виробництва м’яса, імпорту та експорту м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному ринку. Розглянуто причини збільшення імпорту та зниження експорту м’яса на ринку. Охарактеризовано індекси умовної прибутковості виробництва м’яса в цьому році. Визначено основні фактори, які будуть впливати на баланс попиту та пропозиції м’яса у наступному році. В статье изложены результаты исследования состояния и основних тенденций производства, сбыта мяса (говядины, свинины, м'ясо птицы) на отечественном и мировом рынках. Указано на основне проблемы, которые сопровождают отечественную мясную отрасль сегодня. Рассмотрены мировое производство мяса (говядины, свинины, мясоптицы). Выявлены изменения в пропорциях производства, остатки готовой мясной продукции на предприятиях, индексы доходности производства мяса, импорта и экспорта мяса (говядины, свинины, мясо птицы) на отечественномрынке. Рассмотрены причины увеличения импорта и снижения экспорта мяса на рынке. Охарактеризованы индексы условной доходности производства мяса в этом году. Определены основные факторы, которые будут влиять на баланс спроса и предложения мяса в следующем году.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectм’ясо птиціuk_UK
dc.subjectговядинаuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectмясо птицыuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectpoultry meatuk_UK
dc.titleВиробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринкахuk_UK
dc.title.alternativeПроизводство и сбыт мяса (говядины, свинины, мясоптицы) на отечественном и мировом рынкахuk_UK
dc.title.alternativeProduction and marketing of meat (beef, pork, poultry) in the domestic and global marketsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бричко А. М. Виробництво та збут.pdf861,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.