Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4777
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлимович, Діана Михайлівна-
dc.contributor.authorБаштовий, Микола Григорович-
dc.contributor.authorКлимович, Диана Михайловна-
dc.contributor.authorБаштовой, Николай Григорьевич-
dc.contributor.authorKlimovich, Diana Mikhailovna-
dc.contributor.authorBashtovyi, Mykola Grigorievich-
dc.date.accessioned2017-07-24T08:57:46Z-
dc.date.available2017-07-24T08:57:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКлимович Д. М. Фізико-хімічний метод визначення фізіологічної активності полярних частин бульб картоплі за допомогою нiтрат-тестера - «GreenTest» [Електронний ресурс] / Д. М. Климович, М. Г. Баштовий // Студенти-агробіологи – сільськогосподарському виробництву : матеріали 70-ї Всеукраїнської наукової конференції, (Київ, 22-23 березня 2017 р.). – К. : ФОП Корзун Д. Ю., 2017. - С. 135-137.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4777-
dc.descriptionOn the base of researchers with the help of (ЕРС) calculation it was established the presence of specific characteristic of Solanum tuberosum L. species in physiology activity of salt solution of cell medium. Possible meaning of variability in activity of NO3- concentrartion is explained by ripening of variety group.uk_UK
dc.description.abstractНа основі проведених досліджень, на статистично достовірному рівні встановлено, що при вимірюванні електрорушійної сили (ЕРС) нітрат-тестером) для полярних частин м’якуша сирих бульб сортів картоплі Solanum tuberosum L. існують виражені сортоспецифічні особливості фізіологічної активності сольових розчинів клітинного соку. На основании проведенных исследований статистически достоверно установлено, что при измерении электродвижущей силы (ЭДС) нитрат-тестером GreenTest (NO3- мг/кг) для полярных частей мякиша клубней картофеля Solanum tuberosum L. Существуют выраженные сортоспецифические особенности физиологической активности солевых растворов клеточного сока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФОП Корзун Д. Ю.uk_UK
dc.subjectфізико-хімічний методuk_UK
dc.subjectвидuk_UK
dc.subjectSolanum tuberosum L. Нітрат тестер - «GreenTest»uk_UK
dc.subjectфизико-химический методuk_UK
dc.subjectвидuk_UK
dc.subjectSolanum tuberosum L. нитрат тестер - «GreenTest»uk_UK
dc.subjectphysical-chemical methodsuk_UK
dc.subjectspeciesuk_UK
dc.subjectSolanum tuberosum L., nitrat-tester «GreenTest»uk_UK
dc.titleФізико-хімічний метод визначення фізіологічної активності полярних частин бульб картоплі за допомогою нiтрат-тестера - «GreenTest»uk_UK
dc.title.alternativeФизико-химический метод определения физиологической активности полярных частей клубней картофеля с помощью нитрат-тестера - «GreenTest»uk_UK
dc.title.alternativePhysical-chemical methods determine the quality variability in activity of no3- characteristic of Solanum tuberosum L - «GreenTest»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баштовий_Климович=Інформ_репозиторій2017.doc35 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.