Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасечный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-24T10:39:26Z | - |
dc.date.available | 2017-07-24T10:39:26Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісний Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології» / ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2017. – Т. 19, № 75. - С. 106-109. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4779 | - |
dc.description | The article is devoted to the study of the efficacy of use of cranberry extract in the technology of meat-containing cooked sausages with Peking duck meat and Turkey meat mechanically separated. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню ефективності використання екстракту журавлини в технології м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки Пекінської та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена исследованию эффективности использования экстракта клюквы в технологии мясосодержащих вареных колбас с мясом утки Пекинской и мясом индюка механической обвалки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UK |
dc.subject | м’ясомістка варена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | окислення ліпідів | uk_UK |
dc.subject | мясо утки | uk_UK |
dc.subject | мясосодержащая вареная колбаса | uk_UK |
dc.subject | окисление липидов | uk_UK |
dc.subject | meat ducks | uk_UK |
dc.subject | meat-containing cooked sausage | uk_UK |
dc.subject | lipid oxidation | uk_UK |
dc.title | Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці | uk_UK |
dc.title.alternative | Экстракт клюквы в технологии вареных колбас с мясом водоплавающей птицы | uk_UK |
dc.title.alternative | Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1080-2096-1-SM.pdf | 314,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.