Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2017-07-24T10:39:26Z-
dc.date.available2017-07-24T10:39:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісний Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології» / ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2017. – Т. 19, № 75. - С. 106-109.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4779-
dc.descriptionThe article is devoted to the study of the efficacy of use of cranberry extract in the technology of meat-containing cooked sausages with Peking duck meat and Turkey meat mechanically separated.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню ефективності використання екстракту журавлини в технології м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки Пекінської та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена исследованию эффективности использования экстракта клюквы в технологии мясосодержащих вареных колбас с мясом утки Пекинской и мясом индюка механической обвалки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицькогоuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм’ясомістка варена ковбасаuk_UK
dc.subjectокислення ліпідівuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясосодержащая вареная колбасаuk_UK
dc.subjectокисление липидовuk_UK
dc.subjectmeat ducksuk_UK
dc.subjectmeat-containing cooked sausageuk_UK
dc.subjectlipid oxidationuk_UK
dc.titleЕкстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиціuk_UK
dc.title.alternativeЭкстракт клюквы в технологии вареных колбас с мясом водоплавающей птицыuk_UK
dc.title.alternativeCranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowluk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1080-2096-1-SM.pdf314,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.