Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Николай Федорович-
dc.contributor.authorПриходько, Микола Федорович-
dc.contributor.authorPrikhodko, N. F.-
dc.date.accessioned2017-10-20T08:37:38Z-
dc.date.available2017-10-20T08:37:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПриходько Н. Ф. Содержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породы [Электронный ресурс] // Проблемы обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов : материалы Международной конференции посвященной 25-летию провозглашения независимости Республики Армения. – Сер. «Ветеринария и зоотехния». – Ереван : Национальный аграрный университет Армении, 2017. - Вып. 2 (58). - С. 19-25.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4920-
dc.descriptionThe results of the study of fractional composition of milk of cows, daughters of proteins bulls Ukrainian brown milk breed. Identify and propose for further breeding use in the herd sires, daughters produce milk with the highest content of technologically important fractions for the production of cheeses – а- and к-kazeins.uk_UK
dc.description.abstractВ статье изложены результаты исследования фракционного состава белков молока коров-дочек быков-производителей украинской бурой молочной породы. Определены и предложены для дальнейшего племенного использования в стаде быки-производители, дочки которых производят молоко с наибольшим содержанием технологически важных фракций для сыропроизводства – а- и к-казеинов. У статті наведені результати дослідження фракційного складу білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Визначені та запропоновані для подальшого племінного використання в стаді бугаї-плідники, дочки яких виробляють молоко з найбільшим вмістом технологічно важливих фракцій для сировиробництва а- та к-казеїнів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНациональный аграрный университет Арменииuk_UK
dc.subjectбелковые фракцииuk_UK
dc.subjectтехнологические свойстваuk_UK
dc.subjectселекцияuk_UK
dc.subjectбілкові фракціїuk_UK
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UK
dc.subjectселекціяuk_UK
dc.subjectprotein fractionsuk_UK
dc.subjecttechnological propertiesuk_UK
dc.subjectselectionuk_UK
dc.titleСодержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породыuk_UK
dc.title.alternativeВміст білкових фракцій в молоці корів української бурої молочної породиuk_UK
dc.title.alternativeThe content of protein fractions in milk of cows Ukrainian brown milk breeduk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СОДЕРЖАНИЕ БЕЛКОВЫХ ФРАКЦИЙ. Приходько Н.Ф. СНАУ. Украина. .pdf143,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.