Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/493| Title: | Спосіб виділення мікроорганізмів роду Salmonella із харчових продуктів за допомогою тест-системи RIDASCREEN®Salmonella |
| Other Titles: | Способ выделения микроорганизмов рода Salmonella из пищевых продуктов с помощью тест-системы RIDASCREEN ® Salmonella |
| Authors: | Фотіна, Тетяна Іванівна Дворська, Юлія Євгенівна Фотина, Татьяна Ивановна Дворская, Юлия Евгеньевна Fotina, T. I. Dvorska, J. E. |
| Keywords: | ветеринарна мікробіологія забруднення продуктів харчування ветеринарная микробиология загрязнение продуктов питания |
| Issue Date: | 10-Jul-2012 |
| Publisher: | Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ) |
| Citation: | Спосіб виділення мікроорганізмів роду Salmonella із харчових продуктів за допомогою тест-системи RIDASCREEN®Salmonella [Електронний ресурс] : пат. 71094 Україна : МПК С12N 1/02, C12R 1/42, G01N 33/02 (2006.01) / Фотіна Т. І., Дворська Ю. Є. ; заявник та патентовласник Сумський НАУ. - № u 2011 10757 ; заявл. 07.09.2011 ; опубл. 10.07.2012, Бюл. № 13. |
| Abstract: | Спосіб виділення мікроорганізмів роду Salmonella із харчових продуктів за допомогою тест-системи RIDASCREEN®Salmonella включає попереднє збагачення матеріалу з наступним проведенням імуноферментного аналізу. При цьому здійснюють спрощену процедуру збагачення в один крок і виявляють бактерію роду Salmonella. |
| Description: | Способ выделения микроорганизмов рода Salmonella из пищевых продуктов с помощью тест-системы RIDASCREEN ® Salmonella включает предварительное обогащение материала с последующим проведением иммуноферментного анализа. При этом осуществляют упрощенную процедуру обогащения в один шаг и выявляют бактерию рода Salmonella. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/493 |
| Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| opr044GW.pdf | 872,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.