Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаслак, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorГужвенко, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorМаслак, Александр Николаевич-
dc.contributor.authorГужвенко, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorMaslak, Alexander Nikolaevich-
dc.contributor.authorHuzhvenko, Serhii Mikhailovich-
dc.date.accessioned2017-11-13T12:46:55Z-
dc.date.available2017-11-13T12:46:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМаслак О. М. Створення регіональних органічних сільськогосподарських кластерів в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Маслак, С. М Гужвенко // Інфраструктура ринку. – 2017. – Вип. 6. – Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/uk/6-2017. - Заголовок з екрану.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5014-
dc.descriptionThe peculiarities of creation of regional organic agricultural clusters in Ukraine are considered in the article. In particular, the concept of a cluster is clarified, data on operators of organic production are given, the analysis of the state of agricultural production by households is carried out, the quantitative characteristics of agricultural serving cooperatives are indicated; The prospects for the further development of commodity production of organic products in small farms through association in cooperatives and the creation of regional clusters are determined.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглядаються особливості створення регіональних органічних сільськогосподарських кластерів в Україні. Зокрема уточнюється поняття кластеру, приводяться дані щодо операторів органічного виробництва, проводиться аналіз стану виробництва сільськогосподарської продукції домогосподарствами населення, зазначається кількісна характеристика сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів; визначаються перспективи подальшого розвитку товарного виробництва органічної продукції в малих господарствах через об’єднання в кооперативи та створення регіональних кластерів. В статье рассматриваются особенности создания региональных органических сельскохозяйственных кластеров в Украине. В частности уточняется понятие кластера, приводятся данные об операторах органического производства, проводится анализ состояния производства сельскохозяйственной продукции домохозяйствами населения, указывается количественная характеристика сельскохозяйственных обслуживающих кооперативов; определяются перспективы дальнейшего развития товарного производства органической продукции в малых хозяйствах через объединение в кооперативы и создание региональных кластеров.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk_UK
dc.subjectкластерuk_UK
dc.subjectорганічна продукціяuk_UK
dc.subjectринок органічної продукціїuk_UK
dc.subjectкластерuk_UK
dc.subjectорганическая продукцияuk_UK
dc.subjectрынок органической продукцииuk_UK
dc.subjectclusteruk_UK
dc.subjectorganic productsuk_UK
dc.subjectorganic products marketuk_UK
dc.titleCтворення регіональних органічних сільськогосподарських кластерів в Україніuk_UK
dc.title.alternativeСоздание региональных органических сельскохозяйственных кластеров в Укратнеuk_UK
dc.title.alternativeCreation of regional organic agricultural clusters in Ukraineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гужвенко_стаття.pdf172,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.