Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГанза, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorГанза, Виктория Владимировна-
dc.contributor.authorHansa, Viktoriya Vladimirovna-
dc.date.accessioned2017-12-05T10:10:25Z-
dc.date.available2017-12-05T10:10:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5094-
dc.descriptionThe purpose of the diploma project is to study the technology of oil production and the project of technical re-equipment of the oil-workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated.uk_UK
dc.description.abstractМетою дипломного проекту є вивчення технології виробництва масла та проект технічного переоснащення цеху з виробництва масла. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства масла и проект технического перевооружения цеха по производству масла. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолоко незбиранеuk_UK
dc.subjectвершкиuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectмолоко цельноеuk_UK
dc.subjectсливкиuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectmilk wholeuk_UK
dc.subjectcreamuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення філії «Роменський молочний комбінат» ПП «Рось» (цех із виробництва масла вершкового)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства масла сливочного и техническое переоснащение филиала «Роменский молочный комбинат» ЧП «Рось» (цех по производству масла сливочного)uk_UK
dc.title.alternativeThe technology of cream butter production and technical re-equipment of the "Romny Dairy Plant" branch of PP "Ros" (butter production plant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ганза В.В..pdf
  Restricted Access
568,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.