Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончарова, Валерія Вікторівна-
dc.contributor.authorГончарова, Валерия Викторовна-
dc.contributor.authorGoncharova, Valeriy Viktorovna-
dc.date.accessioned2017-12-05T10:18:22Z-
dc.date.available2017-12-05T10:18:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5095-
dc.descriptionThe purpose of the project is to study the technology of production of dairy products and technical re-equipment. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy technologies and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the reconstructed plant is calculated.uk_UK
dc.description.abstractМетою проекту є вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності реконструйованого заводу.Целью проекта является изучение технологии производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии молочного производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности реконструированного завода.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectтехнологія виготовленняuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectтехнологии изготовленияuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectmanufacturing technologyuk_UK
dc.subjectacidic cleaninguk_UK
dc.titleТехнологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів"uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству кисломолочных продуктов "uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of sour-milk products and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (shop for production of sour-milk products "uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончарова_В.В.pdf
  Restricted Access
2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.